Print this page

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Πρότυπου Γυμνασίου Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά για το κρούσμα κορονοϊού σε εκπαιδευτικό

September 14, 2020 643

 

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Πρότυπου Γυμνασίου Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά ενημέρωσε για την ύπαρξη θετικού κρούσματος κορoνοϊού σε καθηγητή του σχολείου.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει.

Αγαπητοί γονείς, αγαπητά μέλη

Μόλις ενημερωθήκαμε από τη Διεύθυνση ότι υπάρχει στο σχολείο επιβεβαιωμένο κρούσμα COVID που αφορά σε καθηγητή. Επίσης, η Διεύθυνση μας ανέφερε ότι τηρούνται τα προβλεπόμενα μέτρα σύμφωνα με τις οδηγίες.
Υποχρέωσή μας ως Δ.Σ. είναι με τη σειρά μας να ενημερώσουμε εσάς. Παρακολουθούμε το θέμα στενά, πάντα σε συνεννόηση με τη Διεύθυνση. Θα επανέλθουμε για ο,τιδήποτε νεότερο τυχόν προκύψει.
Με εκτίμηση
Τα Διοικητικά Συμβούλια Συλλόγων Γονέων Προτύπου Γυμνασίου και Προτύπου Λυκείου Ιωνιδείου Σχολής
 
Οσον αφορά την ιχνηλάτηση των επαφών του καθηγητή , υπήρξε και νεότερη ανακοίνωση απο την πλευρά του Συλλόγου Γονέων.
 
 
Αγαπητοί γονείς,
Επειδή δεχθήκαμε πληθώρα γραπτών μηνυμάτων και τηλεφωνημάτων σας ενημερώνουμε πως, εξ όσων γνωρίζουμε, η διεύθυνση του σχολείου ενήργησε υπεύθυνα ως ορίζει η σχετική εγκύκλιος για τον Covid 19 του ΕΟΔΥ. Οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι απολύμανση στους χώρους του σχολείου.
Ο ΕΟΔΥ προέβη σε ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ιχνηλάτηση επαφών και απεφάνθη ότι ΔΕΝ χρειάζονται περαιτέρω ενέργειες.
Μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες και τους ίδιους φόβους για την προάσπιση της υγείας των παιδιών μας, των καθηγητών μας και των οικογενειών μας.
Το σωστό κατά την γνώμη μας, θα ήταν να γίνει τεστ όλων των επαφών του εκπαιδευτικού, προκειμένου να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία και η ομαλή λειτουργία της σχολικής μονάδας.
 
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.