Print this page

Παύλος Φύσσας- Μόνη δικαίωση η συνολική καταδίκη

September 16, 2020 526

 

«Φέτος, όπως και κάθε χρόνο, η οικογένεια του Παύλου και οι άνθρωποι που τη στηρίζουν οργανώνουν μία σειρά εκδηλώσεων ενόψει της 7ης επετείου από τη δολοφονία του αλλά και ενόψει της έκδοσης της απόφασης στις 7 Οκτώβρη στην Αίθουσα τελετών του Εφετείου.Η στήριξη όλων ειδικότερα εν αναμονή της απόφασης είναι σημαντική καθώς οι φετινές δράσεις πέραν του ότι είναι αφιερωμένες στον Παύλο επιδιώκουν να καταστήσουν σαφές ότι η Χρυσή Αυγή έχει καταδικαστεί στη συνείδηση του κόσμου ως ναζιστική εγκληματική οργάνωση.

Καλούμε σε μεγάλη συγκέντρωση στο χώρο του εφετείου την ημέρα έκδοσης της απόφασης (7 Οκτωβρίου στις 10 π.μ) αλλά και όπως κάθε χρόνο στηρίζουμε τη μεγάλη πορεία που θα γίνει το απόγευμα της 18 Σεπτέμβρη από το Κερατσίνι προς τον Πειραιά.(προσυγκέντρωση 5:00 στο μνημείο Παύλου Φύσσα 60)».

Οι εκδηλώσεις 

«α) Διαδικτυακή συζήτηση στις 17 Σεπτέμβρη με τους συμμετέχοντες δικηγόρους της πολιτικής αγωγής και δημοσιογράφους, β) Διαδικτυακή συναυλία το βράδυ της 18 Σεπτέμβρη γ) Καθώς και ψήφισμα στην πλατφόρμα Avaaz, το οποίο έχει ήδη συγκεντρώσει χιλιάδες υπογραφές σε ελάχιστες μόνο μέρες! Ακολουθεί το link του ψηφίσματος: Μόνη Δικαίωση η Συνολική». 

«Ελπίζουμε στη δική σας συμβολή για την προώθηση των εκδηλώσεων στους αναγνώστες/ακολούθους σας. Λόγω του ότι τα links των ανωτέρω δράσεων (πέραν του ψηφίσματος) δεν έχουν ακόμα δημιουργηθεί, ζητούμε εκ των προτέρων σε οποιοδήποτε τυχόν άρθρο/αφιέρωμα/post να υπάρξει tag/αναφορά με την σελίδα της οικογένειας και των φίλων του Παύλου (www.facebook.com/antifa.september) ώστε ο κόσμος να ενημερωθεί και από εκείνη την πλατφόρμα, όταν τα εν λόγω links είναι έτοιμα».

 Αντιφασιστικός Σεπτέμβρης 2020

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.