• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Τον φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον Δεν θα πεθάνει μόνος , τσάκισέ τον - ΟΛΕΣ – ΌΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/9 ώρα 5 μ.μ. Μνημείο Π. Φύσσα – Κερατσίνι ΤΕΤΑΡΤΗ 7/10 ώρα 10 π.μ. Εφετείο Αθηνών (Λ. Αλεξάνδρας)

September 16, 2020 505

ανεξάρτητες αυτόνομες αγωνιστικές ριζοσπαστικές

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ Π.Ε

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΔΕ

www.paremvasis.gr , This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 210 3242144 http://www.paremvasis.gr/?p=8694

www.paremvaseisde.gr, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 210 3318 624

Τον φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον

Δεν θα πεθάνει μόνος , τσάκισέ τον.

 

ΟΛΕΣ – ΌΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/9 ώρα 5 μ.μ. Μνημείο Π. Φύσσα – Κερατσίνι

ΤΕΤΑΡΤΗ 7/10 ώρα 10 π.μ. Εφετείο Αθηνών (Λ. Αλεξάνδρας)

 

 

Συμπληρώνονται 7 χρόνια από τη δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα (Killah P) στις 18 Σεπτεμβρίου στο Κερατσίνι από τάγμα θανάτου της νεοναζιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή.

Φέτος, το σύνθημα «Ο Παύλος ζει τσακίστε τους ναζί» είναι πιο επίκαιρο από ποτέ, καθώς, στις 7 Οκτώβρη, αναμένεται η τελική απόφαση της δίκης της Χρυσής Αυγής, έπειτα από 5,5 χρόνια από την έναρξή της..

Εκτός από τη δολοφονία του Φύσσα, ο εγκληματικός χαρακτήρας της Χρυσής Αυγής επιβεβαιώνεται από τη συγκρότηση ταγμάτων εφόδου, από τις επιθέσεις σε μέλη του αντιφασιστικού και εργατικού κινήματος όπως η απόπειρα ανθρωποκτονίας μελών του ΠΑΜΕ στο Πέραμα και σε βάρος μεταναστών/προσφύγων, με τραγικότερες περιπτώσεις τη ρατσιστική επίθεση στους Αιγύπτιους ψαράδες στο Πέραμα από τα τάγματα εφόδου της και τη δολοφονία του μετανάστη Σαχζάτ Λουκμάν και όλα τα καταγεγραμμένα και μη εγκλήματα της Χ.Α.

Aπαιτούμε την τιμωρία των ναζί δολοφόνων και παλεύουμε να απομονωθούν οι διάφορες φασιστικές ομάδες που ξεφυτρώνουν και όπως και η Χ.Α. συγκροτούν σύγχρονα τάγματα εφόδου και δρουν ενάντια σε αγωνιστές , σε πρόσφυγες, σε αντιφασίστες και σε κάθε «διαφορετικό» άνθρωπο Αγωνιζόμαστε για να αποκρουστούν κα να εξαληφθούν οι σκοταδιστικές, μισαλλόδοξες, ξενοφοβικές, ρατσιστικές αντιλήψεις και το δηλητήριο του μίσους των μισανθρωπικών αντιλήψεών τους που ποτίζει συνειδήσεις. Η απάθεια και αδιαφορία απέναντι στην άνοδο αυτών των αντιλήψεων και στην εξάπλωση των φασιστικών επιθέσεων είναι καταστροφική. Για αυτό δεν σιωπούμε.

Είναι χρέος του κόσμου της εκπαίδευσης προς το μέλλον να παρέμβει μέσα κι έξω από την τάξη. Να υπερασπιστεί τη ζωή και τη δημοκρατία ενάντια στο φασισμό και το σκοταδισμό.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.

ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search