• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Ακόμα μια επίθεση γονέα κατά εκπαιδευτικών καταγγέλλουν Σύλλογοι Διδασκόντων

September 17, 2020 593



Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Γυμνάσιο-Λύκειο Βουκολιών, κατά τη διάρκεια κατάληψης μερίδας μαθητών και γονέων που διαφωνούν με τις μάσκες στα σχολεία - Οι εκπαιδευτικοί απευθύνθηκαν στην αστυνομία και η μητέρα συνελήφθη
Τη στήριξή στους διευθυντές του Γυμνασίου και Λυκείου Βουκολιών, στην Κρήτη, που «δέχτηκαν απροκάλυπτη και αναίτια επίθεση από γονέα μαθητή» δηλώνουν με ψήφισμά τους οι Σύλλογοι Διδασκόντων των σχολείων.

Υπενθυμίζεται ότι στο σχολείο πραγματοποίησαν κατάληψη μία μικρή μερίδα μαθητών και γονέων που διαφωνούν με τις μάσκες στα σχολεία. Μάλιστα, έπειτα από τις τη στάση γονέα οι δύο διευθυντές προχώρησαν σε μήνυση εναντίον της, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Η γυναίκα συνελήφθη έπειτα από μηνύσεις που υπέβαλαν σε βάρος της ο διευθυντής και η διευθύντρια του γυμνασίου και του λυκείου.

Μάλιστα η συλληφθείσα φέρεται να υποκίνησε και την επίμαχη κινητοποίηση των μαθητών, σύμφωνα με το zarpanews.gr.

 
 

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί οι μαθητές δεν επέτρεπαν στους εκπαιδευτικούς να εισέλθουν στο σχολείο και κρέμασαν πανό με συνθήματα κατά της χρήσης μάσκας στα σχολεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρωτοβουλία για κατάληψη φέρεται να προέρχεται από κάποιους γονείς, οι οποίοι φέρονται να μπλόκαραν την είσοδο του σχολείου, μαζί με μέρος των μαθητών. Ως αποτέλεσμα, το μάθημα δεν ξεκίνησε, ενώ ο διευθυντής του σχολείου έχει απευθυνθεί στην αστυνομία.

 

Μάλιστα, η ΕΛ.ΑΣ. ζήτησε τη συνδρομή του Δήμου Πλατανιά, ο οποίος έστειλε τεχνικό που θα κόψει την κλειδαριά, την οποία τοποθέτησαν οι καταληψίες στην πόρτα του σχολείου.


Αναλυτικά το ψήφισμα των Συλλόγων Διδασκόντων Γυμνασίου και Λυκείου Βουκολιών:

 

«Οι Σύλλογοι Διδασκόντων Γυμνασίου και Λυκείου Βουκολιών δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους διευθυντές Σαμαρά Κωνσταντίνο και Αρετάκη Στεφανία του Γυμνασίου και Λυκείου Βουκολιών αντίστοιχα, οι οποίοι στην προσπάθειά τους να εφαρμόσουν τους κανόνες εύρυθμης λειτουργίας των σχολείων και υγιεινής, σύμφωνα με το Πρωτόκολλο του Υπουργείου Παιδείας, δέχτηκαν απροκάλυπτη και αναίτια επίθεση από γονέα μαθητή, κατά τη διάρκεια της κατάληψης που πραγματοποίησαν οι μαθητές στις 15-09-2020.
Για το λόγο αυτό συντάσσεται και υπογράφεται το παρόν ψήφισμα.

Οι Σύλλογοι διδασκόντων Γυμνασίου και Λυκείου Βουκολιών»


Υπενθυμίζεται ότι για το περιστατικό της επίθεσης γονέα σε εκπαιδευτικό στα Χανιά, καταδικάστηκε ο 40χρονος πατέρας του μαθητή που προκάλεσε το επεισόδιο.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search