• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Γκάφα (;) Χαρδαλιά: Τα είχε... ψάλει στον Κουμουτσάκο, αλλά αυτός φίλησε το χέρι ιερέα (Video)

September 22, 2020 79

 

 

Tι να πει κανείς για τις αλλεπάλληλε "γκάφες" κορυφαίων κυβερνητικών στελεχών που από υπερβάλλοντα θρησκευτικό ζήλο ή από αυθορμητισμό σπεύδουν είτε να κοινωνήσουν, όπως ο Γ. Κουμουτσάκος, είτε να... χειροφιλήσουν παπά, όπως έπραξε εσχάτως ο Ν. Χαρδαλιάς ο οποίος μάλιστα  είχε εγκαλέσει δημοσίως πλην εμμέσως τον αναπληρωτή υπουργό Προσατασίας του Πολίτη, αρμόδιου για τη μεταναστευτική πολιτική. 

Ο  υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Χαρδαλιάς, λοιπόν, μετά την επιχείρηση απεγκλωβισμού από το χωριό Οξυά της Καρδίτσας προέβη σε μια ενέργεια η οποία έρχεται σε αντίθεση με όσα έλεγε και καταλόγιζε προ ημερών – χωρίς να τον κατονομάζει – για τον Γιώργο Κουμουτσάκο, ο οποίος αποφάσισε να κοινωνήσει εν μέσω της πανδημίας του κοροναϊού.

Ο κ. Χαρδαλιάς μετά την επιτυχή επιχείρηση απεγκλωβισμού που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί διακρίνεται σε βίντεο να φιλάει το χέρι ιερέα ή για την ακρίβεια το ράσο του παπά λίγο πάνω από τον καρπό ενώ την ίδια στιγμή δε φορούσε ούτε μάσκα.

Η κίνηση αυτή προκάλεσε εντύπωση καθώς πριν λίγες ημέρες ο κ. Χαρδαλιάς είχε κατακεραυνώσει τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιου για τη Μεταναστευτική Πολιτική, Γιώργου Κουμουτσάκου, ο οποίος είχε κοινωνήσει εν μέσω έξαρσης της πανδημίας του κοροναϊού.

«Όλοι χριστιανοί είμαστε, απλά κάποιοι έχουμε επιλέξει να μην κάνουμε επίδειξη της πίστης μας» ήταν το «καρφί» Χαρδαλιά για τον κ. Κουμουτσάκο.

Είχε προσθέσει μάλιστα πως «όλα τα μέλη της κυβέρνησης πρέπει να δείχνουμε το καλό παράδειγμα και να τηρούμε χωρίς εκπτώσεις τους κανόνες που ζητούμε από τους πολίτες να τηρήσουν».

ΠΗΓΗ: topontiki.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Media

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search