• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

15'αρια τμήματα στα σχολεία και 50% πληρότητα στα ΜΜΜ υποστήριζε ο Σ. Τσιόδρας - Γιατί ¨εξαφανίστηκε"

September 23, 2020 7675

Πολύς λόγος γίνεται τις τελευταίες ημέρες με την εμφανή απουσία του Σωτήρη Τσιόδρα από την τακτική ενημέρωση του ΕΟΔΥ


Αναφορά στην «εξαφάνιση» του επικεφαλής της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων, Σωτήρη Τσιόδρα, έκανε η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Την 1η Σεπτεμβρίου έγινε η τελευταία guest εμφάνιση του Σωτήρη Τσιόδρα σε ενημέρωση και έκτοτε δεν τον ξαναείδαμε» τόνισε η επικεφαλής του πολιτικού και οικονομικού ρεπορτάζ του Star.

Όπως ανέφερε η επίσημη εξήγηση από την κυβέρνηση είναι πως βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, ότι σήμερα το πρωί ήταν στο Υπουργείο Υγείας με τον Βασίλη Κικιλια και μετά πήγε στο Άγιο Όρος και πως σε κάθε περίπτωση είναι ενεργός στα καθήκοντά του.

«Αλήθεια είναι αυτά αλλά όχι όλη η αλήθεια. Στην πραγματικότητα ο κ. Τσιόδρας έχει διαφωνήσει δυο φορές με κυβερνητικές αποφάσεις και όλοι οι επιδημιολόγοι ήταν μαζί του. Η πρώτη ήταν για τα σχολεία και τα τμήματα των 25 παιδιών, για τα οποία επέμενε να είναι στους 15 μαθητές το όριο. Και η δεύτερη φορά για την πληρότητα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, καθώς επέμενε να είναι στο 50%» αποκάλυψε η Κ. Μακρή, η οποία τέλος σχολίασε:

«Τίποτα από τα δύο δεν έγινε για λόγους οικονομικούς. Κι επειδή δε θέλει να γίνει πολιτικός, πήγε στα μετόπισθεν της μάχης.

Είναι εμφανές όμως ότι λείπει. Είναι ο άνθρωπος που μας οδήγησε στο ξέφωτο τον Μάρτιο, που τον εμπιστευτήκαμε και μας έπεισε. Αν δε βγει και τώρα μπροστά, ίσως αργότερα να είναι πολύ αργά».

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search