• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Ξύλο και των… γονέων στο 5ο Γυμνάσιο Αλίμου για να σπάσουν την κατάληψη - ΒΙΝΤΕΟ

September 25, 2020 451

Οι μαθητές δεν ανέχονται την κοροϊδία να απαγορεύονται συναθροίσεις πέραν των 9 ατόμων, αλλά στο σχολείο να συνωστίζονται 27-28 σε αίθουσες κλουβιά και αντιδρούν με καταλήψεις. Για αυτό και στοχοποιούνται από Κυβέρνηση και την πλειονότητα των ΜΜΕ που ανοίγουν τον δρόμο σε ορισμένους διευθυντές και αγανακτισμένους γονείς να ασκούν βία και να καλούν την αστυνομία. Οι απαράδεκτες εικόνες πληθαίνουν. Ξύλο και  των… γονέων στο 5ο Γυμνάσιο Αλίμου, όπου γονείς προσπάθησαν να σπάσουν με τη βία την κατάληψη που πραγματοποιούν εδώ και μέρες οι μαθητές διαμαρτυρόμενοι για τον συνωστισμό στις τάξεις.

Όπως καταγράφεται σε βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media και όπως καταγγέλλουν οι μαθητές και μαθήτριες αρκετοί από τους γονείς χρησιμοποίησαν βία κατά ανηλίκων στην προσπάθειά τους να σπάσουν την κατάληψη. Αφαιρώντας τους κάδους και τα σίδερα που είχαν τοποθετήσει οι μαθητές στην είσοδο του σχολείου, επιστράτευσαν αχρείαστη βία εναντίον ανηλίκων.

 

Τα παιδιά προσπάθησαν να κρατήσουν τους κάδους ενώ όπως φαίνεται ακόμα και στο βίντεο, ένας γονιός σπρώχνει τα παιδιά ενώ,  κατά τη διάρκεια της έντασης ένα παιδί έπεσε πάνω σε σίδερο.

 

Οι απαράδεκτες εικόνες κάνουν ήδη τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας αντιδράσεις.

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Media

Calendar

« October 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search