• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

H υπουργός Παιδείας εκβιάζει τους μαθητές με «συνταγή» στελέχους της Coca Cola

September 30, 2020 353

 

 

Με το «παιδαγωγικό» μέσο του εκβιασμού αντιμετωπίζει η κυβέρνηση τις κινητοποιήσεις και τις καταλήψεις των μαθητών που απαιτούν μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας στα σχολεία (μείωση του αριθμού μαθητών ανά τάξη, προσλήψεις καθηγητών – να καλυφθούν όλα τα κενά, επαρκές προσωπικό καθαριότητας, λύση των προβλημάτων υλικοτεχνικής υποδομής κ.α).

Αντί να ακούσει τα αιτήματα των μαθητών η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, ανακοίνωσε:

«Σχετικά με τις καταλήψεις σχολικών μονάδων, σημειώνονται τα εξής: Όλες οι χαμένες ώρες μαθημάτων θα καλυφθούν μέσω διδασκαλίας τις ημέρες σχολικών εορτών, αργιών,  Σαββάτων, σχολικών περιπάτων. Από αύριο, στις σχολικές μονάδες που τελούν υπό κατάληψη ξεκινά υποχρεωτική για όλους σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Με ευθύνη του Διευθυντή του σχολείου, καταρτίζεται από σήμερα το πρόγραμμα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.  Αναλυτικές οδηγίες για τη λειτουργία της σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης έχουν εκδοθεί και αποσταλεί με την έναρξη του σχολικού έτους. Θεμιτή κάθε θέση και άποψη, αλλά ο διάλογος γίνεται με ανοιχτά σχολεία. Δεν  μπορεί οποιοσδήποτε να εμποδίζει  την πρόσβαση στην εκπαίδευση».

Με λίγα λόγια, το υπουργείο Παιδείας χρησιμοποιεί έναν εκβιασμό και παράλληλα επιδιώκει να «σπάσει» τις καταλήψεις των μαθητών, με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση στα σχολεία που έχουν κατάληψη.

Η κυρία Νίκη Κεραμέως υιοθέτησε την ιδέα της πρώην υπουργού Παιδείας, Άννας Διαμαντοπούλου, η οποία με ανάρτηση της (δήθεν με ενδιαφέρον για τους αδύναμους οικονομικά μαθητές) πρότεινε αυτά:

Anna Diamantopoulou@adiamantopoulou

Καταλήψεις Σχολείων! Η ετήσια επίθεση στους πιο αδύναμους οικονομικά μαθητές. Η απάντηση μπορεί να είναι μόνο παιδαγωγική.Ανακοινώνεται για κάθε σχολείο,πρόγραμμα πλήρους αναπλήρωσης των μαθημάτων που χάνονται σε Σ/Κ , αργίες και διακοπές . Ούτε μια ώρα διδασκαλίας χαμένη.

 Η κυρία Άννα Διαμαντοπούλου, η υπουργός της φωτοτυπίας όπως τη θυμούνται οι παλιότεροι, που προώθησε ό,τι πιο αντιδραστικό και ταξικό σε σχολεία και πανεπιστήμια, προσπαθώντας να τα κάνει Α.Ε, τώρα ασχολείται με την Coca Cola.  Προφανώς, σε κάποιο κενό από τα χρέη της στο  ΔΣ της Coca Cola HSB είπε να θυμηθεί την Παιδεία στη χώρα και να δηλώσει την αγωνία της, προτείνοντας τον εκβιασμό που λίγες μέρες μετά ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας και η υπουργός Νίκη Κεραμέως. 

Και οι δύο «άριστες» κυρίες θα άξιζαν ένα εύγε από την «αγορά». Οι μαθητές, όμως, έχουν το δικαίωμα να προστατέψουν την υγεία τους και την υγεία των γονιών τους. 

Πηγή: Γεράσιμος Χολέβας – imerodromos.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

Εμπόριο "ΤΖΗΛΙΟΣ"

Mirsinies' garden, restaurant-cafe

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Illusions Hair Studio

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

Χόβολη

 

Calendar

« June 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search