• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Το deal έκλεισε και έτσι οι πρώην "λάθρο" μεταμορφώθηκαν σε "κατατρεγμένους ανθρώπους, που χρησιμοποιεί ο Ερντογάν"

March 03, 2020 120

 

Της Αλέκας Ζορμπαλά

Με 700.000.000 ευρώ έκλεισε το deal μεταξύ κυβέρνησης Μητσοτάκη και ΕΕ για να κρατήσουμε τους πρώην "λάθρο" στα αγιασμένα πάτρια χώματα!

Έτσι οι "λαθροπίθηκοι", που κάνουν εισβολή για να αλλοιώσουν τον πολιτισμό μας, έγιναν ξαφνικά "κατατρεγμένοι άνθρωποι, που χρησιμοποιεί ο Ερντογάν".

Και άντε τώρα να μαζευτεί αυτό το τσουνάμι ρατσισμού, εθνικισμού και εκφασισμού, που κυβέρνηση, κανάλια και εκκλησία εξέθρεψε.

Με αυτούς που πήραν όπλα και τρακτέρ, με αυτούς που περιπολούν στον Έβρο και στις νησιωτικές ακτογραμμές, πυροβολώντας πρόσφυγες, βυθίζοντας βάρκες, βρίζοντας μάνες και παιδιά, καίγοντας αποθήκες με προμήθειες, προπηλακίζοντας αλληλέγγυους .

Και εμείς, η άλλη όχθη, φάνηκε ότι είμαστε λίγοι, απροετοίμαστοι, ανοργάνωτοι, σαν να το περιμέναμε, αλλά μας ξεπέρασε, ποιός ξέρει γιατί.

Και δεν έχει να κάνει με θέσεις, γιατί τέτοιες υπάρχουν και είναι ορθές, ορθότατες!

Αλλά έχει να κάνει με την de facto υπεράσπισή τους στο πεδίο της ζωής.

Καιρός για περισυλλογή, για ξεκάθαρες στάσεις, αλλά προπάντων για δράση, όπως και όπου μπορεί ο καθένας, η καθεμία από εμάς.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κρητική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search