• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Νέο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο την Πέμπτη 15/10 στα Προπύλαια - Το κάλεσμα της Ομοσπονδίας Γονέων Αττικής

October 13, 2020 468

Στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια, την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι καλεί η Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Περιφέρειας Αττικής.

«Να γνωρίζει η κυβέρνηση πως όταν διακυβεύεται η υγεία των παιδιών μας και των οικογενειών μας, ότι κατασταλτικούς μηχανισμούς και να χρησιμοποιήσει, εμείς θα υπερασπιστούμε το δίκιο μας», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

 

Αναλυτικά :

 

Ως ΔΣ της Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων Αττικής καλούμε όλες τις Ενώσεις και τους Συλλόγους Γονέων Αττικής, και  κάθε έναν γονιό ξεχωριστά  να  συμμετέχει  στο  νέο  εκπαιδευτικό συλλαλητήριο  την Πέμπτη 15/10/2020  στα  Προπύλαια  ,μαζί  με  τους  μαθητές  και  τους εκπαιδευτικούς.

 

Φτάνει πια η κοροϊδία !!!!! Καιρός να αναλάβει η κυβέρνηση την δικιά της ευθύνη και να  μην τρομοκρατεί   μαθητές – γονείς και εκπαιδευτικούς, Δηλώνουμε απερίφραστα ότι εμείς οι γονείς θα παραμείνουμε δίπλα στους αγωνιζόμενους μαθητές μας. Τα αιτήματα των  μαθητών  και  των εκπαιδευτικών  είναι δίκαια, είναι και δικά μας αιτήματα.  Δηλώνουμε ότι η τρομοκρατία της κυβέρνησης και το οργανωμένο σχέδιο συκοφάντησης των αγώνων δεν θα περάσει! Να ακούσει ΤΩΡΑ  η Κυβέρνηση  το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας και να πάρει τα απαιτούμενα μέτρα προφύλαξης από την πανδημία !!!!!!

Και να γνωρίζει η κυβέρνηση πως όταν διακυβεύεται η υγεία των παιδιών μας και των οικογενειών μας, ότι κατασταλτικούς μηχανισμούς και να χρησιμοποιήσει, εμείς θα υπερασπιστούμε το δίκιο μας !!!!!

Όλες οι Ενώσεις Γονέων, όλοι οι Σύλλογοι Γονέων συμμετέχουμε μαζικά και αγωνιστικά στο νέο μαθητικό συλλαλητήριο, την Πέμπτη 15 Οκτώβρη, στις 12.00 πμ στα Προπύλαια.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search