• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Ο Χρυσοχουντίδης και τα "παλικάρια" του

October 20, 2020 557

 

ΠΗΓΗ: ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

Είναι εντυπωσιακό σε τι βαθμό ασυδοσίας και προκλητικότητας έφτασαν οι μπάτσοι επί εποχής νεοδημοκρατικής "κανονικότητας" και υπουργίας Χρυσοχουντίδη

 

Χλευάζουν κατάμουτρα βουλευτές λέγοντας ότι τους γράφουν στα μέζεα τους (όπως έγινε με την περίπτωση Βαρουφάκη.  (Για να καταγγείλει στην συνέχεια το ΜΕΡΑ25 ότι "Είναι προφανές ότι οι φυλοναζιστικοί θύλακες που ακόμα φωλιάζουν στην Αστυνομία και δίνανε θηριώδη ποσοστά στη «Χρυσή Αυγή» επί της ακμής της, θύλακες που όχι μόνο δεν εκκαθαρίστηκαν, αλλά επί Υπουργίας Χρυσοχοϊδη ενδυναμώθηκαν, ενθαρρύνθηκαν και αποθρασύνθηκαν").
Στήνουν σκευωρίες, τρομοκρατούν,  συλλαμβάνουν και φυλακίζουν μικρά παιδάκια, τραμπουκίζουν ασύστολα ακόμα και σε βάρος ανήλικων μαθητών

Η αποκάλυψη που κάνει σήμερα η ιστοσελίδα της εφημερίδας "Αυγή" μας περιγράφει ένα παρόμοιο σκηνικό με προκλητικότατο μπάτσο, ο οποίος διατρανώνει τα ναζιστικά του πιστεύω, εκδηλώνοντας παράλληλα "επιθετικές διαθέσεις προς τους αντιφασίστες" οι οποίοι παρακολουθούν την δίκη των μελών της εγκληματικής συμμορίας του Μιχαλολιάκου. .

Ο συγκεκριμένος μπάτσος "φροντίζει να φαίνεται πάντα το τατουάζ του, ένας Σιδηρούς Σταυρός, παλαιό σύμβολο του γερμανικού μιλιταρισμού, που χρησιμοποιήθηκε ευρύτατα από τους ναζί κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, ειδικά από τη Λουτβάφε, με τον οποίο τιμήθηκε από τον Χίτλερ ο ναζιστής εγκληματίας πολέμου Χέρμαν Γκέρινγκ" αναφέρει η εφημερίδα, συμπληρώνοντας: 

 

"Το σύμβολο είναι απαγορευμένο πλέον στη Γερμανία, όπως όλα τα σύμβολα του ναζισμού, όχι όμως -όπως φαίνεται- και στην Ελληνική Αστυνομία. Αλήθεια, έχει γνώση το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για το ποιοι ακριβώς «φυλάνε» το Εφετείο όπου δικάζεται η Χρυσή Αυγή και τι σύμβολα φέρουν επάνω τους;"

Μεμονωμένα περιστατικά, θα απαντήσει, αν τυχόν ερωτηθεί ο  πολιτικός γυρολόγος, - γενίτσαρος, που κατάντησε "μελανοχίτωνας του Κυριάκου Μητσοτάκη, προσπαθώντας μάλιστα να καθιερώσει τη Δεξιά του ’60 ως τον «νόμο και τάξη» που έχει ανάγκη η χώρα", όπως αναφέραμε σε άλλο κείμενο μας.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search