• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Νέα μαθητικά συλλαλητήρια την Πέμπτη 22/10 στα Προπύλαια και τον Πειραιά

October 21, 2020 384
Σε νέα κινητοποίηση μαθητών και εκπαιδευτικών καλεί η Ομοσπονδία Γονέων Κηδεμόνων της Περιφέρειας Αττικής αύριο στα Προπύλαια και τον Πειραιά

Η Ομοσπονδία Γονέων & Κηδεμόνων της Περιφέρειας Αττικής συμμετέχει στο νέο μαθητικό συλλαλητήριο αύριο, Πέμπτη, στις 12:00 στα Προπύλαια και τον Πειραιά.

Ως ΔΣ της Ομοσπονδίας Γονέων Περιφέρειας Αττικής καλούμε τις Ενώσεις και τους Συλλόγους Γονέων να συμμετέχουν στο νέο μαθητικό συλλαλητήριο την Πέμπτη 22/10/2020  στις 12 το μεσημέρι στην Αθήνα στα Προπύλαια και στην Πλατεία Κοραή στον Πειραιά. Υποχρέωση κάθε γονέα ξεχωριστά είναι να σταθεί δίπλα στους μαθητές, όπου εδώ και έναν μήνα δίνουν τον δίκαιο αγώνα για σχολεία ασφαλή, για «μόρφωση – υγεία για κάθε μαθητή».

 

Η Κυβέρνηση, αντί να δώσει ουσιαστικές απαντήσεις στα αιτήματα που εκφράζει σύσσωμη η εκπαιδευτική κοινότητα, προσπαθεί να φιμώσει τους μαθητές ασκώντας κρατική καταστολή, χημικά, ΜΑΤ, αστυνομικούς ελέγχους  και συλλήψεις μαθητών!

 

Απέναντι στην ωμή βία και τρομοκρατία της κυβερνητικής πολιτικής οι γονείς προτάσσουμε την υγεία των παιδιών μας και των οικογενειών μας.

 

Καθήκον όλων μας να πυκνώσουμε τις γραμμές του γονεϊκού κινήματος, να καταδικάσουμε όλους όσους επιβουλεύονται το μέλλον των παιδιών μας.

Συμμετέχουμε μαζικά και αγωνιστικά στο νέο μαθητικό συλλαλητήριο, την Πέμπτη 22 Οκτώβρη, στις 12:00 στα Προπύλαια & στην Πλατεία Κοραή στον Πειραιά.

Ανυπόταχτος μαθητής:
Η στάση της Κυβέρνησης απέναντι στους αγωνιστές μαθητές είναι πιο ξεκάθαρη και αντιδραστική από ποτε. Την ίδια στιγμή που η εισαγγελέας στη δική της ΧΑ προτείνει την αναστολη της ποινης των ναζιστών -εγκληματιών, το κράτος επιδιώκει να καταδικάσει την νεολαία που παλευει για αυτά που δικαιωματικά της αξίζουν. Φαίνεται έτσι ποιος είναι ο πραγματικος εχθρός της κυβερνητικής πολιτικης.
Απέναντι στην κρατική καταστολη απαντάμε με διαρκή αγωνα.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΟΛΟΙ/ΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΣΤΙΣ 12ΜΜ

Στην κινητοποίηση στην Πλατεία Κοραή στον Πειραιά στηρίζει και η ΕΛΜΕ Πειραιά 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search