• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Δείπνο ηλιθίων με φασιστικά αποφάγια

March 06, 2020 615

 

Της Νίνας Γεωργιάδου

Ισορροπούμε στην κόψη του ξυραφιού, όπως το έργο του Φρανσίς Βεμπέρ, Δείπνο Ηλιθίων, ισορροπεί στην κόψη της ιλαροτραγωδίας.
Χωρίς πολλούς σχολιασμούς και καμιά συναισθηματική φόρτιση, παρατίθεται το μενού στο Δείπνο των Ηλιθίων, στο οποίο φυσικά είμαστε οι προσκαλεσμένοι κρετίνοι και όχι βέβαια οι τραμπούκοι οικοδεσπότες.
1. Η αναστολή της διαδικασίας χορήγησης ασύλου, πέρα από το ότι συνιστά παραβίαση συνταγματικού και διεθνούς δικαίου ΕΓΚΛΩΒΙΖΕΙ για αόριστο χρόνο τις 120.000 πρόσφυγες στη χώρα. Η αναστολή της ίδιας διαδικασίας ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ τα 4000 ασυνόδευτα προσφυγόπουλα στη λάσπη της Μόρια ή στους δρόμους της παιδικής πορνείας.
2. Η επίτροπος της Κομισιόν, Ίλβα Γιοχάνσον, δήλωσε χτες, 4 Μάρτη, ότι ΚΑΝΕΝΑ ΑΙΤΗΜΑ διαμοιρασμού των προσφύγων ΔΕΝ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ από την Ελλάδα στην ΕΕ.
3. Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μυταράκης, δήλωσε πως δεν θα γίνονται δεκτοί ως πρόσφυγες όσοι μπαίνουν παράνομα στη χώρα. Ο ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ, κατά Μυταράκη, οφείλει, κατά συνέπεια, να έχει βίζα από τη χώρα προέλευσης, να μην έχει διασχίσει βουνά και θάλασσες πνιγμών και να έχει αφιχθεί αεροπορικώς στο Ελ. Βενιζέλος ή σε κάποιο άλλο από τα πουλημένα αεροδρομία.
4. Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ της χώρας μας με τη Συρία, συνεπάγεται :
• Επιπλέον μεγάλη ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ των διαδικασιών για τη μετακίνηση Σύριων προσφύγων σε χώρες της ΕΕ
• ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ τους για τη διαδικασία στην πρεσβεία της Συρίας στη Βουλγαρία και ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ τους εδώ.
• ΑΠΩΛΕΙΑ 140 εκ. ευρώ το ετήσιο ισοζύγιο εξαγωγών μετά τη διακοπή εξαγωγής από Ελλάδα σε Συρία προϊόντων, όπως, βουτάνιο, λιπαντικά, σύρματα από χαλκό, φύλλα από αργίλιο, σωλήνες από σίδηρο ή χάλυβα ή χαλκό, συσκευές τηλεφωνίας, αερολύματα, ελκυστήρες, είδη ρουχισμού και υφάσματα , αυτοκίνητα μεταχειρισμένα χρώματα-βερνίκια, μετασχηματιστές.
• ΔΙΑΚΟΠΗ του διαρκούς δόγματος καλής γειτονίας με τις χώρες της Μέσης Ανατολής.

• ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΑΝΑΤΟ σε μια χειμαζόμενη από μακρόχρονο βρώμικο πόλεμο χώρα, με αποδοχή του εμπάργκο σε τρόφιμα και φάρμακα.
5. Η προπαγάνδα από κυβερνητικά στελέχη, ΜΜΕ και λοιπές φασιστικές παραφυάδες ΠΕΡΙ ΕΙΣΒΟΛΗΣ και ΕΠΙΘΕΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ της Τουρκίας, δεν συνόδευτηκε από ΚΑΝΕΝΑ σχετικό ΔΙΑΒΗΜΑ στον Τούρκο Πρέσβη στην Αθήνα. Οι διπλωματικές μας σχέσεις καθώς και εισαγωγές-εξαγωγές εμπορευμάτων συνεχίζουν να είναι άριστες.
6. Οι εργαζόμενοι στο Δήμο Καλαμαριάς αποστέλλουν, μετά από εθελοντική εξόρμηση, στην ελληνική αστυνομία, ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΔΕΣΤΡΕΣ ΩΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ. Αξιομνημόνευτη και η αιτιολόγηση των 2 μέλη του Δ.Σ. που διαφώνησαν με την “εθελοντική εξόρμηση” Επικαλούνται αυτολεξεί ” Πληρώνουμε δυσβάστακτη φορολογία, ένα μεγάλο μέρος της οποίας πηγαίνει για τη λειτουργία των σωμάτων ασφαλείας και του στρατού και κατά συνέπεια δεν πρέπει να επιβαρυνόμαστε περισσότεροι.»
7. Οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Μαλακοπής, ηλικίας 13 ως 15 ετών, κάνουν αποχή, με αίτημα, ΣΥΝΟΡΑ ΚΛΕΙΣΤΑ, ΕΛΕΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. Πέρα από τη διαπαιδαγώγηση σε κατεύθυνση αποκτήνωσης, το σε ΚΑΝΕΝΑΝ με την άγνωστη σε αυτή τη γενιά χρήση του τελικού ν , κάνει φανερή τη συνδρομή και αρωγή των γονιών τους στη συγγραφή του βρώμικού πανό. Καμιά ανακοίνωση από το σύλλογο διδασκόντων, το σύλλογο γονέων ή την τοπική ΕΛΜΕ, που να καταδικάζει την Γκεμπελική διαπαιδαγώγηση των παιδιών στην αποκτήνωση, δεν έχει εκδοθεί μέχρι αυτή τη στιγμή.
8. Στο πλευρό της Μαλακοπής και Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες με μετόχους ιδιοκτήτες πλοίων με Παναμαϊκή σημαία δηλώνουν στήριξη στη δράση της αστυνομίας και του στρατού με σύνθημα «Η καρδιά όλων των Ελλήνων χτυπάει στον Έβρο».
9. ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ από Γερμανούς Νεοναζί βρίσκονται ήδη στον Έβρο, στο πλευρό της ελληνικής αστυνομίας, καταγγέλλει η Katharina König-Preuss, υπεύθυνη για την καταπολέμηση του ρατσισμού και φασισμού της Die Linke στο κρατίδιο της Θουριγγίας.
10. Το διαδικτυο κατακλύζεται από βίντεο πνιγμένων από ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ προσφύγων, που με τη βοήθεια καπνού προσπαθούν να κάνουν τα παιδιά

τους να αναπνεύσουν, παρουσιαζόμενο ως βασανισμός παιδιών από τους γονείς τους.
11. Ο μητροπολίτης Σύρου, ΑΝΑΚΑΛΕΙ την ανακοίνωση του 2015 υπέρ των προσφύγων, ανακαλώντας ταυτόχρονα το συγκλονιστικό τροπάριο της Μεγάλης Παρασκευής, “Δος μοι τούτον το ξένον”, την ιδιότητα του ξένου για τον Ιησού, Αβραάμ κλπ τα οποία μένουν βέβαια ως κενά περιεχομένου εκκλησιαστικά κείμενα. Ο μητροπολίτης σε μια ΙΕΡΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ συντάσσεται με την ελληνική αστυνομία και το δόγμα Άδωνι περί “ασύμμετρου πολέμου”
Κ Α Λ Η Μ Α Σ Ο Ρ Ε Ξ H

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search