• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Αθωώθηκε ο Μητροπολίτης – Καταδικάστηκε ο Φ. Σκούρτης επειδή εκτελούσε χρέη εντεταλμένης Υπηρεσίας! - Η ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Κέρκυρας

October 22, 2020 3849

«Σήμερα η δικαιοσύνη ιερούργησε» είπε ο «αθώος» Μητροπολίτης Κερκύρας για την χθεσινή απόφαση του δικαστηρίου επισημαίνοντας ότι «πάνω από τους ανθρώπινους νόμους, λειτουργούν οι νόμοι του Θεού». Ο Μητροπολίτης αθώος, αλλά ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Κεντρικής Κέρκυρας και ο τελετάρχης του δήμου κρίθηκαν ένοχοι επειδή πήγαν στη λειτουργία! Γιατί; Κι αυτοί στο νόμο του Θεού ...υπάκουσαν.

Από την πλευρά του ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Κέρκυρας θεωρεί παράλογη τη καταδίκη του Φώτη Σκούρτη επισημαίνοντας:

«Ο συνάδελφος δεν παραβρέθηκε στην συγκεκριμένη εκδήλωση από επιλογή του, αλλά στο πλαίσιο των καθηκόντων του»

Η ανακοίνωση του Συλλόγου

Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης που αφορούσε την παραβίαση των υγειονομικών κανόνων εν μέσω lock down την Κυριακή των Βαΐων το Πρωτοδικείο Κέρκυρας, αποφάσισε την καταδίκη του Δημοτικού υπαλλήλου Φώτη Σκούρτη σε τέσσερις μήνες με αναστολή για την παρουσία του σε τελετή σαν τελετάρχης του Δήμου.

Σεβόμαστε τις αποφάσεις των δικαστηρίων,θεωρούμε όμως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, Δημοτικός Υπάλληλος και μέλος του Συλλόγου μας να διώκεται και να καταδικάζεται επειδή εκτελούσε χρέη εντεταλμένης Υπηρεσίας.

Ο Συνάδελφος δεν παραβρέθηκε στην συγκεκριμένη εκδήλωση από επιλογή του αλλά στα πλαίσια των καθηκόντων του.

Είναι παράλογο να καταδικάζεται και να διασύρεται συνάδελφος απλά επειδή έκανε απλά την δουλειά του.

Ζητάμε την θέση του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και της ΠΟΕ-ΟΤΑ και δηλώνουμε ότι θα παρέχουμε κάθε νομική και ηθική βοήθεια στον συνάδελφο και δεν θα επιτρέψουμε να βρεθεί σε παρόμοια θέση κανένας άλλος συνάδελφος.

Καββαδίας

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.