• Αργυράδες - Κέρκυρας
 • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Δραματική έκκληση εκπαιδευτικών στις Σέρρες: Κλείστε όλα τα σχολεία για λίγες μέρες!

October 26, 2020 700

Παρά την ωραιοποιημένη εικόνα που προβάλλει η κυβέρνηση και τα ...στατιστικά της Κεραμέως για τα κρούσματα του κορονοϊού στα σχολεία η κατάσταση είναι πολύ πιο γκρίζα από τη γενικότερη στη χώρα ολόκληρη. Ήδη 324 σχολεία και τμήματα θα παραμείνουν κλειστά αύριο 27/10 . Η εμφάνιση καθημερινών κρουσμάτων στις σχολικές μονάδες της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης προβληματίζει τους εκπαιδευτικούς των Σερρών, που ζητούν να κλείσουν όλα τα σχολεία για απολυμάνσεις, δωρεάν τεστ και άλλα μέτρα προφύλαξης

Με ανακοίνωση της η τοπική ΕΛΜΕ ζητάει να κλείσουν όλα τα σχολεία για κάποιες μέρες και να γίνει απολύμανση, καθώς και  διενέργεια δωρεάν επαναλαμβανόμενα test Covid-19 ανά 15 ημέρες στο εκπαιδευτικό προσωπικό όλων των σχολικών μονάδων με προτεραιότητα στους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν σε σχολεία όπου διαπιστώνεται επιβεβαιωμένο κρούσμα

 

Όλη η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Σερρών μετά τις ανησυχητικές εξελίξεις σχετικά με την επικίνδυνη διασπορά του ιού Covid-19 στην Π.Ε Σερρών και την εμφάνιση καθημερινών κρουσμάτων στις σχολικές μονάδες της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ομόφωνα αποφάσισε τα παρακάτω:

 1. Να αιτηθεί συνάντηση με τους υπεύθυνους της Δημόσιας Υγείας της Π.Ε Σερρών και το Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών.
   
 2. Να αιτηθεί στους Δήμους της Π.Ε Σερρών τη χορήγηση επιπλέον μασκών για μαθητές και εκπαιδευτικούς και επιπλέον αντισηπτικά.
   
 3. Να προτείνει την αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων όλης της Π.Ε Σερρών για κάποιες ημέρες την επόμενη εβδομάδα και την απολύμανση των σχολικών κτιρίων.
   
 4. Να αιτηθεί τη διενέργεια δωρεάν επαναλαμβανόμενων test Covid-19 ανά 15 ημέρες στο εκπαιδευτικό προσωπικό όλων των σχολικών μονάδων με προτεραιότητα στους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν σε σχολεία όπου διαπιστώνεται επιβεβαιωμένο κρούσμα. 
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« December 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search