• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Άθλια, προβοκατόρικη ενέργεια η δημόσια διαπόμπευση του Πρύτανη της ΑΣΟΕΕ

October 31, 2020 162

 

Η φωτογραφία με τη δημόσια διαπόμπευση του Πρύτανη της ΑΣΟΕΕ με την ταμπέλα “Αλληλεγγύη στις καταλήψεις” βίαια κρεμασμένη στον λαιμό του, μόνο οργή μπορεί να προκαλέσει.

H άθλια αυτή επίθεση από μια ομάδα φασιστών τραμπούκων που παριστάνουν τους αγωνιστές είναι βούτυρο στο ψωμί όσων επιχειρούν να επιβάλουν το νεοσυντηρητικό ζόφο και την πλήρη ιδιωτικοποίηση της εκπαίδευσης, όσων θέλουν να δυσφημιστεί το φοιτητικό κίνημα και οι κοινωνικοί αγώνες.

Ενέργειες όπως αυτή έχουν τόσο σχέση με το φοιτητικό κίνημα, όση έχουν και οι ισλαμοφασίστες τζιχαντιστές με τον αντιιμπεριαλιστικό αγώνα των ισλαμικών χωρών ή οι ναρκομαφίες των Εξαρχείων με τον αγώνα για την ελευθερία στην περιοχή.

Η προσπάθεια που γίνεται από χθες να εμφανιστεί δικαιωμένη η πολιτική των αντιλαϊκών μέτρων και της καταστολής από κυβερνητικά στελέχη και τα πετσοταϊσμένα παπαγαλάκια τους, φανερώνει ότι παρόμοιες ενέργειες λειτουργούν ως οι καλύτεροι χορηγοί της έντασης της καταστολής, της συκοφαντίας και της επίθεσης της κυβέρνησης εναντίον του λαού και της νεολαίας.

Τα φασιστοειδή που πραγματοποίησαν την ενέργεια αυτή λειτουργούν αντικειμενικά ως προβοκάτορες, αν δεν βρίσκονται ήδη σε διατεταγμένη υπηρεσία.

ΠΗΓΗ: e-prologos.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

Εμπόριο "ΤΖΗΛΙΟΣ"

Mirsinies' garden, restaurant-cafe

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Illusions Hair Studio

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

Χόβολη

 

Calendar

« July 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search