• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Καταγγελία για αναίτια αστυνομική επίθεση σε μέλη του ΣΕΚ - ΒΙΝΤΕΟ

October 31, 2020 457

 

Oμάδα αστυνομικών αποτελούμενη από τρία οχήματα και πολλές μηχανές επιχείρησε να προσαγάγει αναίτια μέλος της Κ.Ε. του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος από την είσοδο των γραφείων του κόμματος, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει. Στις διαμαρτυρίες μελών του κόμματος οι αστυνομικοί απάντησαν με απειλές και προπηλακισμούς. Έριξαν στο έδαφος τον διευθυντή της εφημερίδας Εργατική Αλληλεγγύη, Πάνο Γκαργκάνα, ενώ κατά την καταγγελία απείλησαν με επίδειξη όπλου έναν δημοσιογράφο της εφημερίδας. Κάτω από την πίεση της επιμονής πολλών ανθρώπων και της δημοσιότητας από φωτογραφίσεις και βιντεοσκοπήσεις, η αστυνομία αποχώρησε αφού πρώτα έκοψε μία κλήση για μη χρήση μάσκας.
 
 

Μία ακόμη καταγγελία για αναίτια αστυνομική επίθεση στο κέντρο της Αθήνας έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμματα, καταγγέλλει αστυνομική επίθεση στα γραφεία του ΣΕΚ.

«Σήμερα Παρασκευή 30 Οκτώβρη και ώρα 5μμ ομάδα αστυνομικών αποτελούμενη από τρία οχήματα και πολλές μηχανές επιχείρησε να προσαγάγει τον σ. Παντελή Παναγιωτακόπουλο, μέλος της Κ.Ε, από την είσοδο των γραφείων του κόμματος στην οδό Αναξαγόρα 14Α» σημειώνεται στην καταγγελία.

Όπως επισημαίνεται, «στις διαμαρτυρίες συντρόφων για το γεγονός οι αστυνομικοί απάντησαν με απειλές και προπηλακισμούς. Έριξαν στο έδαφος τον σ. Πάνο Γκαργκάνα, διευθυντή της εφημερίδας Εργατική Αλληλεγγύη και απείλησαν με επίδειξη όπλου τον σ. Γιώργο Πίττα, δημοσιογράφο της ΕΑ».

Μάλιστα, κατά την καταγγελία, κάτω από την πίεση της επιμονής πολλών παρευρισκόμενων αλλά και της δημοσιότητας από φωτογραφίσεις και βιντεοσκοπήσεις, η αστυνομία αποχώρησε αφού πρώτα έκοψαν κλήση στον Π.Παναγιωτακόπουλο για μη χρήση μάσκας.

«Είναι φανερό ότι η επίθεση αυτή εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο της πολιτικής Χρυσοχοϊδη-Μητσοτάκη που μετά την επίθεση στο μεγαλειώδες αντιφασιστικό συλλαλητήριο της 7 Οκτώβρη στοχοποιεί αντιφασίστες, αντιρατσιστές, πρόσφυγες και μετανάστες», επισημαίνει το κόμμα.

Στοιχεία από το The Press Project

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search