• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Ιερέας χαστουκίζει πολίτη στη μέση του δρόμου στην Κοζάνη!

November 03, 2020 380

 

Ιδιαίτερη εντύπωση και πολλά σχόλια προκαλεί το βίντεο με ιερέα της Μητρόπολης Σερβίων και Κοζάνης, ο οποίος εμφανίζεται να διαπληκτίζεται και στη συνέχεια να χαστουκίζει πολίτη στη γειτονιά της “Γιτιάς”, στην πόλη της Κοζάνης, με το όλο περιστατικό να έχει καταγραφεί σε κάμερα κινητού τηλεφώνου από κάτοικο της περιοχής.

Το περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου, ημερομηνία που το συγκεκριμένο βίντεο έφτασε στα χέρια του Kozanimedia, το οποίο έχει “θολώσει” τα πρόσωπα τόσο του πολίτη που δέχεται το χαστούκι του εν λόγω ιερέα, όσο και του επίσης πολίτη ο οποίος επιχειρεί να κατευνάσει το θυμό του ιερέα.

Μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχει ακόμη γίνει γνωστός ο λόγος του καυγά και της επίθεσης του συγκεκριμένου ιερέα, ο οποίος δείχνει αρκετά εκνευρισμένος με τον πολίτη που δέχεται το χαστούκι και ακούγεται ευκρινώς να λέει “Γιατί με βαράς;”.

Να σημειωθεί πως ο εν λόγω ιερέας είχε απασχολήσει αρνητικά την επικαιρότητα το Πάσχα του 2009, όταν συνελήφθη με τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού και της ασέλγειας σε ανήλικο (στο Βατερό, όπου λειτουργούσε τότε), ενώ είχε προφυλακιστεί με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. Λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος, ενώ το 2016 (δείτε εδώ) καταδικάστηκε σε 4 χρόνια φυλάκισης (εξαγοράσιμη ποινή) από το Μικτό Εφετείο Κοζάνης για την κατηγορία της απόπειρας βιασμού, αλλά αθωώθηκε για εκείνη της ασέλγειας σε ανήλικο. Ο ίδιος, τότε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, επρόκειτο να προσφύγει και στον Άρειο Πάγο. Έκτοτε δεν έχει γίνει γνωστό εάν υπήρξε αθωωτική απόφαση του Αρείου Πάγου ή όχι, με τις πρώτες πληροφορίες του Kozanimedia από πηγές προσκείμενες στη Μητρόπολη να αναφέρουν ότι “έχει κλείσει η υπόθεση δικαστικά και δεν υπάρχει θέμα”. Προφανώς, αυτός είναι και ο λόγος που, πριν από μερικούς μήνες, ο συγκεκριμένος ιερέας εστάλη από τη Μητρόπολη σε δυο χωριά του Δήμου Σερβίων, στα οποία λειτουργεί εκ περιτροπής, καθώς επί χρόνια δεν υπήρχε άλλος ιερέας στις συγκεκριμένες περιοχές. Πλέον,με τα ερωτηματικά τόσο για το εν λόγω περιστατικό, όσο και για τη στάση της Μητρόπολης Σερβίων και Κοζάνης να παραμένουν, ίσως θα ήταν χρήσιμη μια δημόσια ανακοίνωση της τελευταίας, με δεδομένο πως ο συγκεκριμένος ιερέας πλέον είναι εκ νέου ενεργός και ιερουργεί σε δυο ενορίες.

Δείτε το βίντεο, το οποίο αρχικά δημοσιεύτηκε από το metalignitiki.gr:

 

Πηγή: kozanimedia.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search