• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Αυτοεξευτελισμός της Ν. Κεραμέως μέχρι 98%! – Ηχηρό μήνυμα των εκπαιδευτικών στον αυταρχισμό!

November 07, 2020 408

 

Αυτοεξευτελισμό της Υπουργού Παιδείας και της Κυβέρνησης συνιστούν τα σημερινά αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων των εκπαιδευτικών στα υπηρεσιακά συμβούλια. μοναδική περίπτωση α(χ)ριστείας!

Με ένα κρεσέντο αυταρχισμού Κυβέρνηση και Ν. Κεραμέως προχώρησαν σε εκλογές – φιάσκο με την υποχρεωτική ανάρτηση υποψηφίων από όλες τις συνδικαλιστικές δυνάμεις σε ΔΟΕ και ΟΛΜΕ παρά τη δήλωση για απόσυρση και μη συμμετοχή.  Παρά τις αλλεπάλληλες και ακραία αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις που συνιστούν εκλογικό πραξικόπημα. Χαρακτηριστικά είναι τα “εντέλλεσθε” της τελευταίας στιγμής προς τις εφορευτικές επιτροπές, τα διαρκή μηνύματα, έως και ελάχιστες ώρες πριν κλείσουν οι ηλεκτρονικές κάλπες, από τα ηλεκτρονικά συστήματα που “υπενθύμιζαν” στους εκπαιδευτικούς την ηλεκτρονική ψηφοφορία. Αλλά και οι υπόγειες πιέσεις προϊσταμένων, διοικητικών μηχανισμών και ορισμένων ελάχιστων θλιβερών νεροκουβαλητών της κυβερνητικής πολιτικής που είχαν το θράσος να εμφανίζονται ως “ανεξάρτητοι” υποψήφιοι. Στις εκλογές αντιτάχθηκαν στο σύνολό τους όλες οι παρατάξεις, ακόμη και οι κυβερνητικές. Το αποτέλεσμα ήταν η συντριπτική πολιτική ήττα της υπουργού αφού τα ποσοστά συμμετοχής δείχνουν πως οι εκπαιδευτικοί της γύρισαν την πλάτη

Απείχαν οι εκπαιδευτικοί στη συντριπτική τους πλειοψηφία σε ποσοστά που φτάνουν μέχρι και το 98% στο κάλεσμα της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως να πάρουν μέρος στις ηλεκτρονικές εκλογές, ημέρα Σάββατο. Περίπου  13.000 εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας  ψήφισαν ηλεκτρονικά. Στις τελευταίες εκλογές  που έγιναν πριν δυο χρόνια ψήφισαν 116. 000 εκπαιδευτικοί! Αναλυτικά για το ΚΥΣΠΕ (Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση ) ψήφισαν  65. 359.  Για το ΚΥΣΔΕ (Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση) ψήφισαν 50.856.  

Στους παρακάτω πίνακες δείτε την επεξεργασία των στοιχείων από τον εκπαιδευτικό Πάνο Ντούλα.

Προεπισκόπηση εικόνας

αποχη ΠΥΣΠΕ

 

εικόνα.png

Υπουργός για γέλια και για κλάματα

Στο πλαίσιο αυτού του συντριπτικού κτυπήματος κατά της οδηγίας της υπουργού Παιδείας για ηλεκτρονική ψηφοφορία εκλογής αιρετών οι Παρεμβάσεις Κινήσεις Συσπειρώσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κυκλοφόρησαν την παρακάτω αφίσα.

Νίκη Κεραμέως

 

Μοναδική περίπτωση αριστείας!

 

Έβαλε μόνη της άλλους υποψήφιους

Έφτιαξε μόνη της εφορευτικές επιτροπές

Έφτιαξε μόνη της τους εκλογικούς καταλόγους

 

Έφτιαξε μόνη της κάλπες

και πήρε...

 

1%

 

Νίκη Κεραμέως
Γιώργος Κ. Καββαδίας - drepani.gr (argyrades.gr)
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search