• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

«Εκπτώσεις» στην τηλεκπαίδευση: Μόνο 250€ για πέντε ημέρες και πάνω από 1000 ευρώ το μήνα κοστίζει! - Ν. Κεραμέως «Δεν υπάρχει χρέωση»!

November 15, 2020 1292

 

Διατυμπανίζει τη δωρεάν τηλεκπαίδευση σαν «άριστη» dealers της Cisco και άλλων εταιριών που λυμαίνονται τον χώρο η υπουργός Παιδείας και οι παρατρεχάμενοί της, αλλά δεν είναι καθόλου έτσι τα πράγματα. Η τηλεκπαίδευση μέσω τηλεφώνου Call-in WebEx όχι μόνο δεν είναι δωρεάν ή δεν έχει … εκπτώσεις, αλλά κοστίζει πανάκριβα σύμφωνα με καταγγελία!

Στο ipaidia.gr δημοσιεύεται καταγγελία από αναγνώστρια σχετικά με την δυνατότητα που δίνει το webex για σύνδεση μέσω τηλεφώνου όταν δεν υπάρχει δυνατότητα διαδικτύου.

 Αναλυτικά:

Δημόσια Τηλεκπαίδευση σε μαθητές μέσω τηλεφώνου Call-in WebEx με αστική χρέωση!

Οι οδηγίες είναι ως εξής.

Σε περίπτωση που ο μαθητής δεν έχει Η/Υ ή κινητό τηλέφωνο ή σήμα 3G/4G οι οδηγίες της τηλεκπαίδευσης δίνουν σαν εναλλακτικό τρόπο σύνδεσης τη σύνδεση στο μάθημα μέσω σταθερού τηλεφώνου (call-in) για να ακούει το μάθημα από το τηλεφωνικά

Το τηλέφωνο για να συνδεθεί ο μαθητής είναι το 211 9902394, δηλαδή σταθερό τηλέφωνο ιδιωτικού παρόχου και όχι γραμμή μηδενικής χρέωσης (800-κάτι).

Η χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ΟΤΕ (Cosmote), αν δεν υπάρχει πρόγραμμα απεριορίστων κλήσεων σε σταθερά, είναι η κλασική χρέωση για σταθερά: 0.18€/λεπτό. Δηλαδή 10.8€/ώρα

Συνεπώς, για ωράριο 5 – 7 διδακτικών ωρών των 40 λεπτών περίπου 250€ για πέντε ημέρες πάνω από 1000 ευρώ το μήνα.

Πολλοί γονείς δεν γνωρίζουν για την χρέωση θεωρούν ότι είναι δωρεάν παρακαλώ ενημερώστε.

Όσον αφορά το #ΥπουργείοΠαιδείας και την #Κεραμεως για άλλη μια φορά αντί να προνοήσετε έχω να πω μόνο ΝΤΡΟΠΉ.

Να σας θυμίσω ότι: Η ισότιμη πρόσβαση στη δημόσια παιδεία είναι δικαίωμα Αρθρο 16 του Ελληνικού Συντάγματος.

Να σας θυμίσω επίσης:

1)δεν υπήρξε καμία πρόνοια για τα παιδιά που δεν έχουν ιδιωτικό υπολογιστή, κινητό, τάμπλετ έτσι ώστε να μπορούν να συμμετέχουν στην τηλεκπαίδευση

2 )δεν υπήρξε καμία πρόνοια επίσης για γονείς με δύο και τρία παιδιά τα οποία πρέπει να συμμετέχουν στην τηλεκπαίδευση συγχρόνως και έτσι πολλοί από αυτούς αναγκάστηκαν να πληρώσουν όσοι είχαν ή να δανειστούν χρήματα για να αγοράσουν ηλεκτρονικές συσκευές στα παιδιά τους.

Ντροπή μόνο.

#paraititheite

Δείτε τις οδηγίες για μαθητές και την παρακολούθηση μαθημάτων

 

Στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί θα διαπιστώσετε ότι η Ν. Κεραμέως βρίσκεται σε … άλλον πλανήτη, στον πλανήτη … «άριστα, όπου σύμφωνα με τις δηλώσεις της  «μαθητές και εκπαιδευτικοί έχουν προσαρμοστεί άριστα στις νέες αυτές συνθήκες». Στο ίδιο ΒΙΝΤΕΟ από το 3.50΄θα δείτε και θα ακούσετε την ίδια να διαβεβαιώνει ότι για «δεν υπάρχει χρέωση» για τηλεκπαίδευση μέσω τηλεφώνου και ευχαριστεί μάλιστα τους παρόχους!

Θα μου πείτε η πρώτη φορά είναι που λέει ψέματα η υπουργός ή η τελευταία;

Να θυμίσουμε για μια ακόμα φορά ότι η τηλεκπαίδευση αναιρεί ευθέως το συνταγματικό δικαίωμα για καθολική και δωρεάν εκπαίδευση για όλα τα παιδιά, εντείνει τις κοινωνικές και ταξικές ανισότητες και οδηγεί τους μαθητές σε συνεχή ψυχοσυναισθηματικό κίνδυνο σε συνθήκες απομόνωσης.

 

Γιώργος Κ. Καββαδίας drepani.gr (argyrades.gr)

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search