• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Ανοιχτό γράμμα μαθήτριας της Γ΄ Λυκείου προς τον πρωθυπουργό: "Τα μαθήματα εξ αποστάσεως δε λειτουργούν καθόλου και δυσχεραίνουν την μάθηση! - Να επιστρέψουμε στις τάξεις μας, στην παλιά μας ζωή!"

November 17, 2020 683

Αναδημοσιεύουμε από το alfavita.gr επιστολή μαθήτριας στην οποία μεταξύ άλλων επισημαίνει  ότι "τα μαθήματα εξ αποστάσεως δεν λειτουργούν καθόλου και δυσχεραίνουν την μάθηση!" Για αυτό και προβάλλει το αίτημα:  "Να λειτουργήσουν ξανά τα σχολεία"

Αναλυτικά

Κύριε Μητσοτάκη Καλησπέρα σας! Είμαι μια μαθήτρια τρίτης Λυκείου, η οποία δεν μπορεί να διαχειριστεί όλη αυτή την κατάσταση που επικρατεί τώρα. Και αυτό ισχύει όχι μόνο για εμένα, αλλά και τόσα άλλα άτομα της ηλικίας μου που ως στόχο έχουν την επιτυχία τους σε μία αξιόλογη πανεπιστημιακή σχολή! Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η κατάσταση φέτος είναι εντελώς διαφορετική σε σχέση με πέρυσι και μιλάω πάντα για τα παιδιά της Γ' λυκείου! Πέρυσι την περίοδο της καραντίνας ναι μεν τα παιδιά της τρίτης λυκείου είχαν να αντιμετωπίσουν προβλήματα στο διάβασμα τους, αλλά τουλάχιστον είχαν τελειώσει την ύλη τους και είχαν ξεκινήσει ήδη επαναλήψεις!

Η δικιά μας χρονιά σταμάτησε ούτε καν στα μισά και η ύλη δεν έχει ολοκληρωθεί! Δεν ζητάω μείωση ύλης, αλλά ζητάω τα παιδιά της τρίτης λυκείου να έχουν την ευκαιρία να πηγαίνουν στα σχολεία και στα φροντιστήρια τους, να επικοινωνούν με τους καθηγητές, να εκφράζουν τις απορίες τους και να μπορούν να εκτονώνουν την ψυχική πίεση, που βιώνουν.

 

Πρέπει να γνωρίζετε ότι τα μαθήματα εξ αποστάσεως δεν λειτουργούν καθόλου και δυσχεραίνουν την μάθηση! 

 

Η πίεση και το άγχος είναι αυξημένα , κρίνοντας και από τη δική μου κατάσταση και των φίλων μου, θα αρχίσουμε να έχουμε κατάθλιψη και Ψυχολογικά προβλήματα!

Ό, τι έχουμε χτίσει ως χώρα τα καταστρέφετε με αυτές τις σπασμωδικές αποφάσεις .... Φημιζόμαστε στο εξωτερικό για την παιδεία που λαμβάνουμε από μικρή ηλικία αλλά και τις γνώσεις που αποκτούμε! Από ότι φαίνεται τα πράγματα χειροτερεύουν και προσπαθούμε να καταστρέψουμε το μόνο σύστημα μας που λειτουργεί και που με τόσο μόχθο και θέληση έχουμε χτίσει!! Όχι μόνο για εμάς που δίνουμε φέτος αλλά και για τα παιδιά μικρότερης ηλικίας, θα δημιουργήσουμε ανθρώπους απαίδευτους, αφελείς και αντικείμενα χειραγώγησης άλλων! Αυτό πρέπει να αλλάξει!

Σας ζητάω να συμμεριστείτε τα αιτήματα μου, που είναι αυτονόητα και να επιστρέψουμε στις τάξεις και στην παλιά μας ζωή!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search