• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Νέο ψηφιακό ...άλμα: Τα καψώνια της τηλεκπαίδευσης συνεχίζονται και στα δημοτικά και νηπιαγωγεία

November 18, 2020 531

 

Μετά το φιάσκο με την έναρξη της τηλεκπάιδευσης σε γυμνάσια και λύκεια, πρόβλημα παρουσιάστηκε και με τα δημοτικά, καθώς σήμερα, πρώτη ημέρα εφαρμογής της γονείς και εκπαιδευτικοί καταγγέλλουν προβλήματα σε αρκετές περιοχές. Συνεχίζεται η παρωδία του υπουργείου Παιδείας με την τηλεκπαίδευση ακόμη και σήμερα, περίπου δέκα μέρες από την «πρεμιέρα» για γυμνάσια και λύκεια και κατά την πρώτη μέρα «λειτουργίας» για δημοτικά και νηπιαγωγεία. Μαζικές καταγγελίες γονέων και εκπαιδευτικών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι αντιμετωπίζουν πρόβλημα πρόσβασης, καθώς και καταγγελίες για «εισβολή» εξωσχολικών στις διαδικτυακές σχολικές αίθουσες οι οποίοι προέβαλλαν βίντεο με πορνογραφικό υλικό. Έκθετο το υπουργείο για ακόμη μια φορά.
 
Και οι μαθητές στα Δημοτικά και τα Νηπιαγωγεία, μαζί με τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς τους σε κάποιες περιοχές, γεύονται σήμερα τα "κρασαρίσματα" του webex και του σχολικού δικτύου

Συνεχή μηνύματα ότι η τηλεκπαίδευση που ξεκίνησε (;) σήμερα στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση παρουσιάζει ξανά προβλήματα σε αρκετές περιοχές, όπου εκπαιδευτικοί, γονείς, μαθητές και νήπια δεν καταφέρνουν να συνδεθούν ή αντιμετωπίζουν "κρασαρίσματα" και προβλήματα ήχου, κυκλοφορούν την τελευταία ώρα στο διαδίκτυο...

Παρά τις διαβεβαιώσεις της κ.Κεραμέως περί αναβάθμισης του συστήματος, στο twitter , στο facebook , στα μέιλ και σε ιστοσελίδες αλληλοβοήθειας εκπαιδευτικών, κυκλοφορούν οργισμένα μηνύματα από αρκετούς ότι δε μπορούν να συνδεθουν, ενώ άλλοι εκπαιδευτικοί και γονείς λένε ότι τα καταφεραν.

 

Απαντήσεις καλείται να δώσει το υπουργείο Παιδείας για ακόμη μια φορά, καθώς δεκάδες είναι οι καταγγελίες από γονείς και εκπαιδευτικούς κατά τη σημερινή «πρεμιέρα» για τα δημοτικά και νηπιαγωγεία.

Την ίδια ώρα, καταγγελίες έρχονται στην επιφάνεια για αγνώστους που εισέβαλαν στα διαδικτυακά μαθήματα της τηλεκπαίδευσης σε κάποια σχολεία και εξύβρισαν καθηγητές προβάλλοντας πορνογραφικό υλικό.

Συγκεκριμένα, τέτοια περιστατικά σημειώθηκαν σε Γυμνάσιο στην Κάλυμνο αλλά και σε Γυμνάσιο της Ρόδου όπου στην πρώτη περίπτωση, οι δράστες εξύβρισαν τους καθηγητές κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών μαθημάτων, και στη δεύτερη περίπτωση προέβαλαν βίντεο με ακατάλληλες σκηνές ερωτικού περιεχομένου, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Ροδιακή».

Όπως δήλωσε στη «Ροδιακή» ο προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου Γιάννης Παπαδομαρκάκης, «το ίδιο συνέβη και σε άλλα σχολεία όχι μόνο στο νομό μας αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρα μας, ενώ έχει ήδη ενημερωθεί το Υπουργείο Παιδείας».

Στο twitter αυτή την ώρα είναι πρώτο trend το #τηλεκπαίδευση και δεύτερο το #webex με εκατοντάδες χρήστες να σχολιάζουν το νέο φιάσκο.

 

 

 

 

 

 ΠΗΓΗ: Στοιχεία από alfavita και thepressproject
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search