• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Κέρκυρας για τον δανεισμό των μουσικών οργάνων

November 28, 2020 3430
Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Κέρκυρας ανακοινώνει ότι άρχισε ο δανεισμός των μουσικών οργάνων του σχολείου στους μαθητές μετά από μια εβδομάδα ανάληψης των καθηκόντων από τη νέα διεύθυνση του σχολείου. 

Ειδικότερα, όπως επισημαίνεται στην εν λόγω ανακοίνωση του Συλλόγου, ενεργοποιείται εκ νέου, έπειτα από μια τριετία, η διαδικασία δανεισμού των μουσικών οργάνων του σχολείου στους μαθητές, κάτι που ισχύει σε όλα τα Μουσικά Σχολεία της χώρας.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Κέρκυρας, με πολύ μεγάλη χαρά, ανακοινώνει σε ΟΛΟΥΣ σας πως ο δανεισμός των μουσικών οργάνων του σχολείου μας στους μαθητές μας ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ άρχισε(!!!) όπως άλλωστε συμβαίνει χωρίς διακοπή σε ΟΛΑ τα Μουσικά Σχολεία της υπόλοιπης Ελλάδας.
 
Μετά από μία (1) εβδομάδα ανάληψης των καθηκόντων της νέας διεύθυνσης του σχολείου μας και κατόπιν απόφασης του Συλλόγου Καθηγητών (μέσω τηλεδιάσκεψης), λύθηκε απλά, λογικά και άμεσα το πρόβλημα που ταλάνιζε εδώ και τρία χρόνια τη σχολική κοινότητα του Σχολείου μας, απομακρύνοντας μια ακατανόητη και ανεξήγητη διοικητική ακαμψία, που είχε ως μόνιμη δικαιολογία: "Δεν προβλέπεται".
Η παραπάνω απόφαση, λύνει ένα σοβαρό πρόβλημα του Σχολείου μας και στην ουσία βγάζει από το "γύψο" ένα Σχολείο που η Μουσική είναι η κινητήριος δύναμή του. Το χαμόγελο επιστρέφει και το κερκυραϊκό ΕL SYSTEMA επαναλειτουργεί!
Εκ του Δ.Σ. του Συλλόγου.
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search