• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Ποιος ευθύνεται για τον δρόμο – καρμανιόλα και τον θάνατο του 14χρονου;

December 02, 2020 3928

 

 "Για δρόμο – καρμανιόλα, ειδικά τις βραδινές ώρες και σε σημεία, που διακόπτεται η λειτουργία των προβολέων φωτισμού κάνουν λόγο κάτοικοι αλλά και άνδρες της Τροχαίας, με αφορμή τον τραγικό θάνατο ενός 14χρονου παιδιού, που –σύμφωνα με πληροφορίες- επέστρεφε σπίτι του στο αραιοκατοικημένο προάστιο των Αλυκών της Κέρκυρας.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Το απίστευτο δυστύχημα συνέβη στην Εθνική Οδό Παλαιοκαστρίτσας στις 8.30 περίπου το βράδυ, όταν το παιδί παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα στη μέση του δρόμου. Σύμφωνα με μαρτυρίες, επιχείρησε να διασχίσει το δρόμο σε σημείο, που εδώ και εβδομάδες δεν λειτουργούν τα φώτα της εθνικής οδού, με αποτέλεσμα η ορατότητα ειδικά τις βραδινές ώρες λόγω και της υγρασίας να περιορίζεται.

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας δεν διέκρινε, όπως όλα δείχνουν, το 14χρονο αγόρι, με αποτέλεσμα να το παρασύρει τραυματίζοντάς το θανάσιμα, ενώ και ο ίδιος τραυματίστηκε σοβαρά αλλά νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο. Οδηγοί αλλά και στελέχη της Τροχαίας κάνουν λόγο για ένα πολύ επικίνδυνο σημείο, ειδικά το βράδυ λόγω της εδώ και εβδομάδες μη λειτουργίας του οδικού φωτισμού, στο οποίο συχνά πεζοί επιχειρούν να το διασχίσουν, αν και η διάβαση και οι φωτεινοί σηματοδότες βρίσκονται σε απόσταση περίπου 100 μέτρων. Στο συγκεκριμένο σημείο πολλές φορές οδηγοί αναπτύσσουν μεγαλύτερη ταχύτητα από το επιτρεπόμενο όριο, ενώ στο μήκος της εθνικής οδού σε μήκος περίπου 10 χιλιομέτρων, δεν είναι λίγα τα θανατηφόρα δυστυχήματα, που έχουν καταγραφεί τις τελευταίες δεκαετίες, παρά τις βελτιώσεις στις υποδομές και τα διαζώματα καθώς και τα έργα που έχουν γίνει…"

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search