• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Καταγγέλλουμε το νέο όργιο του κυβερνητικού αυταρχισμού, της αστυνομοκρατίας και των συλλήψεων! - Να αφεθούν άμεσα ελεύθεροι όλοι οι προσαχθέντες και συλληφθέντες!

December 06, 2020 324

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΔΕ

Καταγγέλλουμε το νέο όργιο του κυβερνητικού αυταρχισμού, της αστυνομοκρατίας και των συλλήψεων!

Να αφεθούν άμεσα ελεύθεροι όλοι οι προσαχθέντες και συλληφθέντες!

Να μην επιβληθεί κανένα πρόστιμο!

Η κυβέρνηση της ΝΔ προκαλεί τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις ελευθερίες του λαού μας. Προσβάλλει τη μνήμη του νεκρού Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, που δολοφονήθηκε από το χέρι του του ειδικού φρουρού Κορκονέα. Ανήμερα της μαύρης επετείου ακολουθεί την οδό των χουντικών και φασιστικών απαγορεύσεων που εγκαινίασε στο Πολυτεχνείο. Η ακροδεξιά κυβέρνηση της ΝΔ εφαρμόζει ξανά την πολιτική της σιδηράς πυγμής, επιδίδεται σε νέο κρεσέντο αυταρχισμού και αστυνομοκρατίας.

Με πρόσχημα την πανδημία έχει επιβάλει από τα ξημερώματα της Κυριακής το χουντικό καθεστώς της απαγόρευσης των συναθροίσεων και προχωρά σε προσαγωγές και διωγμούς όσων τολμούν να παραβρεθούν στο σημείο της άγριας δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Ήδη δεκάδες συνδικαλιστικά στελέχη, υγειονομικοί που μάχονται για τη Δημόσια Υγεία, ακόμα και οι δικηγόροι της δίκης ενάντια στην εγκληματική οργάνωση της Χ.Α συλλαμβάνονται από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Η κυβέρνηση της Δεξιάς, των ΜΑΤ και της τρομοκρατίας, θέλει να επιβάλλει σε ολόκληρη την κοινωνία γενικό σιωπητήριο. Καμία σχέση δεν έχουν τα πρωτοφανή μέτρα καταστολής και αστυνομοκρατίας με την αντιμετώπιση της πανδημίας. Αντίθετα θέλει να κάμψει τους αγώνες του λαού και της νεολαίας ενάντια στην εγκληματική πολιτική της. Γι αυτό και κατασυκοφαντεί, καταστέλλει, εξαπολύει διωγμούς, επιβάλλει εξοντωτικά πρόστιμα όσους ορθώνουν ανάστημα ενάντια στην βαρβαρότητα της πολιτικής της.

Η πολιτική της καταστολής της τρομοκράτησης του λαού και της νεολαίας δεν θα περάσουν Οι αγώνες μας θα πουν την τελευταία λέξη! Καλούμε όλο το δημοκρατικό κόσμο της εκπαίδευσης να καταγγείλει απερίφραστα το καθεστώς της κυβερνητικής τρομοκρατίας και καταστολής! Καλούμε όλα τα σωματεία να εκφράσουν την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους σε όσους διώκονται!

Απαιτούμε

· Nα απελευθερωθούν άμεσα όλοι οι συλληφθέντες!

· Να μην ασκηθεί καμία δίωξη και να μην επιβληθεί κανένα πρόστιμο!

 

Κάτω η αυταρχική πολιτική της κυβέρνησης των ΜΑΤ, της βίας και της αστυνομοκρατίας!

Ο Αγώνας για Ψωμί – Υγεία – Παιδεία – Δημοκρατία συνεχίζεται!

 

6 Δεκέμβρη 2020

Αγωνιστικές Παρεμβάσεις

Συσπειρώσεις Κινήσεις ΔΕ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search