• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Τιμούμε τη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορούπουλου στους αγώνες ενάντια στην αστυνομική βία και καταστολή, για Μόρφωση - Υγεία - Δημοκρατία!

December 06, 2020 386

Ο.Λ.Μ.Ε.

 

ΨΗΦΙΣΜΑ

Να αφεθούν τώρα ελεύθεροι όλοι οι προσαχθέντες και συλληφθέντες!

Να μην ασκηθεί καμία δίωξη και να μην επιβληθούν πρόστιμα!

Τιμούμε τη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορούπουλου στους αγώνες ενάντια στην αστυνομική βία και καταστολή, για Μόρφωση - Υγεία - Δημοκρατία

 

 

Ανήμερα της 12ης επετείου από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, από το οπλισμένο χέρι του ειδικού φρουρού Ε. Κορκονέα, οι αστυνομικές δυνάμεις, εκτελώντας τις νέες κυβερνητικές διαταγές για τις αυταρχικές και αντιδημοκρατικές απαγορεύσεις, προχώρησαν σε νέα άγρια καταστολή και πογκρόμ προσαγωγών. Από το πρωί της Κυριακής 6 Δεκέμβρη έχουν δημιουργήσει μια "υγειονομική" ζώνη στο κέντρο της Αθήνας και γύρω από το σημείο της δολοφονίας του Α. Γρηγορόπουλου.

Αντιμετωπίζουν με καταστολή, προσαγωγές και συλλήψεις όσους τολμούν να πλησιάσουν το συγκεκριμένο σημείο για να καταθέσουν ένα απλό λουλούδι. Μέχρι τώρα έχουν προσαχθεί δεκάδες συνδικαλιστικά στελέχη και μέλη συλλογικοτήτων που είχαν ανταποκριθεί στο κάλεσμα εκπροσώπων του καλλιτεχνικού κόσμου, δικηγόρων, δημοσιογράφων, πολιτικών και νεολαιϊστικων φορέων, και παρά το γεγονός ότι τηρούσαν όλα τα υγειονομικά μέτρα προφύλαξης.

Η κυβέρνηση, που μόνο για τη Δημόσια Υγεία δεν ενδιαφέρεται, χρησιμοποιεί ως όχημα την πανδημία για να βάλει στο γύψο τα δημοκρατικά δικαιώματα του λαού και της νεολαίας. Ο αυταρχισμός της κυβέρνησης και η αστυνομική βία αποτελούν ύβρη προς τον δολοφονημένο μαθητή Α. Γρηγορόπουλο.

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ καταγγέλλει το νέο όργιο καταστολής και αστυνομοκρατίας! Απαιτεί την άμεση απελευθέρωση όλων των προσαχθέντων και συλληφθέντων! Να μην ασκηθεί καμία δίωξη και να μην επιβληθούν πρόστιμα!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search