• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Χωρίς δελτία και σήμερα: Νέα 24ωρη της ΕΣΗΕΑ σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς

December 09, 2020 396

 

 

Εξαιρείται της απεργίας η επίσημη ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για τον COVID-19 και οι συνάδελφοι ιατρικοί συντάκτες που υποβάλλουν τις ερωτήσεις.

Σε νέα 24ωρη απεργία προχωρά η ΕΣΗΕΑ συνεχίζοντας ουσιαστικά την κινητοποίηση που άρχισε το απόγευμα της Τρίτης, για ακόμα μία ημέρα έως τις 18:00 την Πέμπτη.

Οι Ενώσεις του Τύπου εκφράζουν την κατηγορηματική διαμαρτυρία τους  στην επιχειρούμενη διάλυση των εργασιακών σχέσεων, μέσω ενός νεο-εισαγόμενου μοντέλου «ευελιξίας» το οποίο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, απειλεί:

  1. να καταλύσει τον στενό πυρήνα των εργασιακών σχέσεων και δικαιωμάτων επιφέροντας συρρίκνωση των θέσεων εργασίας και μαζικές απολύσεις,
  2. σε ευθέως περαιτέρω συρρίκνωση στον Ασφαλιστικό μας φορέα, με φραγή δικαιώματος ασφάλισης στους «προσμετρούμενους» εργαζομένους και κατά συνέπεια δραματική μείωση εσόδων.
 
Η απεργία αφορά όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, δημόσιους και ιδιωτικούς, πανελλαδικής και τοπικής εμβέλειας και στις ιστοσελίδες τους,  στα ραδιόφωνα και την ιστοσελίδα της ΕΡΤ Α.Ε., στο ΑΠΕ ΜΠΕ και στη ΓΓΕ-ΓΓΕ, με αίτημα την απόσυρση των αντιδημοσιογραφικών διατάξεων του υπό «διαβούλευση» νομοσχεδίου.

 

Της απεργίας εξαιρείται η επίσημη ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για τον COVID 19 και οι συνάδελφοι ιατρικοί συντάκτες που υποβάλλουν τις ερωτήσεις.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search