• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Συνάντηση Στ. Γκίκα με τον Πρόεδρο του ΑΣΕΠ

March 12, 2020 2426

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κατά την συνάντηση ο Βουλευτής έθεσε το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Εφετείο Κέρκυρας, αφού σύντομα θα κληθεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του έχοντας καλυμμένο μόνο το 50% των οργανικών του θέσεων.

Ο κ. Γκίκας ανέφερε στον Πρόεδρο ότι από το 2017 βρίσκονται σε εξέλιξη δύο διαγωνισμοί για την πλήρωση κενών θέσεων Γραμματέων δικαστικών υπηρεσιών, ο 1Κ/2017 ΠΕ Γραμματέων και ο 8Κ/2017 ΔΕ Γραμματέων. Καθώς οι πρώτοι επιτυχόντες δεν αποδέχτηκαν την θέση, ο Βουλευτής μετέφερε στον κ. Καραβοκύρη το αίτημα των εργαζομένων του Εφετείου Κέρκυρας αλλά και του δικηγορικού κόσμου για την επίσπευση των διαδικασιών πλήρωσης των κενών θέσεων από τους επιλαχόντες των προαναφερόμενων  διαγωνισμών, ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο αδυναμίας εύρυθμης λειτουργίας της Υπηρεσίας του Εφετείου.

Επιπλέον, ο Στέφανος Γκίκας έθεσε το γνωστό θέμα των μεταπτυχιακών τίτλων του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου, ζητώντας την ισότιμη αναγνώρισή τους στις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ.

Τέλος, ο Βουλευτής παρουσίασε στον Πρόεδρο του ΑΣΕΠ το ζήτημα που προέκυψε στην προκήρυξη 6Κ/2018 για Φύλακες Φυλακών, όπου προβλέπονταν αθλητικές δοκιμασίες για τους επιτυχόντες. Ωστόσο καθώς στην προκήρυξη προβλεπόταν η δυνατότητα συμμετοχής Ατόμων με Αναπηρία, τέθηκε σοβαρό ζήτημα, καθώς οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν θα μπορούσαν να δώσουν ισότιμα τις αθλητικές δοκιμασίες.

Ο Πρόεδρος του ΑΣΕΠ ανέφερε ότι γνωρίζει το ζήτημα που υπάρχει στο Εφετείο Κέρκυρας, όπου υφίσταται μεγάλη ανάγκη πλήρωσης των κενών θέσεων και ανέφερε ότι το θέμα δρομολογείται.

Επίσης, ο κ. Καραβοκύρης ενημέρωσε τον Βουλευτή ότι βρίσκεται σε συνεννόηση με την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, κα Νίκη Κεραμέως, για το ζήτημα της αναγνώρισης των τίτλων σπουδών του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου.

 

Τέλος, για το ζήτημα των αθλητικών δοκιμασιών των ΑμεΑ, ο Πρόεδρος ανέφερε ότι το ζήτημα εξετάζεται συνολικά, αφού αφορά και άλλες προκηρύξεις.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

Εμπόριο "ΤΖΗΛΙΟΣ"

Mirsinies' garden, restaurant-cafe

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Illusions Hair Studio

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« September 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search