• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Θριαμβολογεί για τους θανάτους ο υπουργός Τουρισμού Χ. Θεοχάρης και για τη «ζηλευτή θέση η χώρα μας» - ΒΙΝΤΕΟ

December 14, 2020 418

 

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά τρεις είναι πλέον οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που βρίσκουν τρόπο να «αποδείξουν» ότι η Ελλάδα είναι σε καλή θέση στην Ευρώπη σχετικά με τους θανάτους.

Μετά τον υπουργό Ανάπτυξης και τα λειψά στοιχεία του περί σύγκρισης με το Βέλγιο, μετά τον ευρωβουλευτή, Γιώργο Κύρτσο, που σύγκρινε θριαμβευτικά την Ελλάδα με τα Βαλκάνια, έρχεται και ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, να δηλώσει κυνικά «στην τριακοστή θέση στους θανάτους είναι η χώρα μας στην Ευρώπη. Στην τριακοστή. Σε μια ζηλευτή θέση. Δεν θα θέλαμε ούτε ένα θάνατο. Η κυβέρνηση δεν χαίρεται για την προσπάθειά της, τα αποτελέσματα δεν είναι δικά της, είναι αποτελέσματα της πειθαρχίας της ελληνικής κοινωνίας». «Το να επιχαίρει για την πραγματικότητα των 3.000 νεκρών του τελευταίου μήνα είναι απλά προκλητικό και ενδεικτικό μιας κυβέρνησης που δεν νιώθει τι συμβαίνει γύρω της», σημειώνει χαρακτηριστικά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τη δήλωση του υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη.

Ειδικότερα, εξέφρασε την ικανοποίηση του που η χώρα μας είναι τριακοστή στους θανάτους στην Ευρώπη από την πανδημία: «Για το αν είμαστε σε καλή θέση με ρωτάτε. Στην τριακοστή θέση στους θανάτους είναι η χώρα μας στην Ευρώπη. Στην τριακοστή. Σε μια ζηλευτή θέση. Δεν θα θέλαμε ούτε ένα θάνατο. Η κυβέρνηση δεν χαίρεται για την προσπάθειά της, τα αποτελέσματα δεν είναι δικά της, είναι αποτελέσματα της πειθαρχίας της ελληνικής κοινωνίας». 

«Πέτυχαν όλοι οι στόχοι του υπουργείου»
Σχετικά με τον τουρισμό ο Θεοχάρης καταλόγισε στην αξιωματική αντιπολίτευση «ανέξοδη κριτική και λαϊκισμό», ενώ υποστήριξε ότι πέτυχαν όλοι οι στόχοι που είχε θέσει το υπουργείο και απέρριψε τις κατηγορίες για απουσία σχεδίου στο άνοιγμα του τουρισμού με ασφάλεια. «Αν η κατάσταση είχε ξεφύγει δεν θα ήμασταν από τις καλύτερες χώρες στην Ευρώπη. Αν ο Τουρισμός έφταιγε για το δεύτερο κύμα τότε θα το είχαμε τον Αύγουστο, ενώ θα ήταν κόκκινα τα νησιά, όχι η Βόρεια Ελλάδα. Σε όλες τις χώρες τα κρούσματα συνδέονται με την κινητικότητα. Κόντρα στις προσπάθειες δυσφήμισης της χώρας, η χώρα βραβεύεται. Μπορεί να μην ταιριάζει στην αφήγησή σας και στο παραμύθι που πλάθετε, όμως τα βραβεία είναι υπαρκτά», επεσήμανε ο κ. Θεοχάρης.

Ταυτόχρονα υποστήριξε ότι, «με το άνοιγμα του ελληνικού τουρισμού η ύφεση είναι μικρότερη κατά 5%».

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search