• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Καταδίκη της λεκτικά βίαιης, και όχι μόνο, επίθεσης γονέων προς το σύλλογο διδασκόντων συλλήβδην

December 15, 2020 3413

Η ΕΛΜΕ Κέρκυρας "καταδικάζει τη συμπεριφορά γονέων εντός του σχολείου, οι οποίοι παρουσιάστηκαν σε συνεδρίαση του συλλόγου διδασκόντων, στην οποία παρευρίσκονταν και μαθητές. Η λεκτικά βίαιη, και όχι μόνο, επίθεση προς το σύλλογο διδασκόντων συλλήβδην, μπροστά σε ανήλικους μαθητές, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή, ούτε να αποσιωπηθεί."

 Αυτά αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση - καταγγελία η ΕΛΜΕ Κέρκυρας για το επεισόδιο στο Γυμνάσιο με Λ.Τ. Κασσιώπης

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ΕΛΜΕ Κέρκυρας ύστερα από την ενημέρωση που είχε από το σύλλογο Διδασκόντων του Γυμνασίου Κασσιόπης, καταδικάζει τη συμπεριφορά γονέων εντός του σχολείου, οι οποίοι παρουσιάστηκαν σε συνεδρίαση του συλλόγου διδασκόντων, στην οποία παρευρίσκονταν και μαθητές.

Η λεκτικά βίαιη, και όχι μόνο, επίθεση προς το σύλλογο διδασκόντων συλλήβδην, μπροστά σε ανήλικους μαθητές, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή, ούτε να αποσιωπηθεί.

Η συμπεριφορά αυτή δεν αρμόζει στο χώρο του σχολείου, το οποίο από τη φύση του έχει άλλο ρόλο. Βίαιες συμπεριφορές, απέναντι στους συναδέλφους, αλλά και σε παιδιά, που ήταν παρόντα, λειτουργούν εις βάρος του σχολείου και πληγώνουν ανεπανόρθωτα τις σχέσεις όλων των εμπλεκόμενων στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Για την ΕΛΜΕ Κέρκυρας τέτοιες πρακτικές είναι καταδικαστέες και αδικούν μια ολόκληρη σχολική κοινότητα, λειτουργώντας εις βάρος των συναδέλφων μας, οι οποίοι προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους σε αντίξοες -γενικά και ειδικά- συνθήκες με πλήρη επίγνωση του παιδαγωγικού τους ρόλου, αλλά και εις βάρος των μαθητών, αφού αλλοιώνουν τον χαρακτήρα του σχολείου και απαξιώνουν τις συλλογικές διαδικασίες .

Δηλώνουμε πως δεν πρόκειται ανεχθούμε τέτοιου είδους συμπεριφορές προς τους συναδέλφους και το κυρίαρχο συλλογικό όργανο του σχολείου

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search