• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Αιφνιδιαστική διαμαρτυρία στο Μέγαρο Μαξίμου από εργαζόμενους στον τουρισμό - επισιτισμό

December 16, 2020 313

 

 
Προσήγαγαν τους εκλεγμένους της εστίασης για διαμαρτυρία τριών ατόμων απέναντι από το Μέγαρο Μαξίμου

Αιφνιδιαστικά έξω από το Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης οι εργαζόμενοι στην εστίαση, που πλήττονται ιδιαίτερα από τις συνέπειες της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν.

Οι διαμαρτυρόμενοι άνοιξαν πανό που έγραφε «Πεινάμε» μπροστά στο Μαξίμου, φωνάζοντας συνθήματα, και μετά από επέμβαση της αστυνομίας αποχώρησαν.

«Προχωρήσαμε σε μια αιφνιδιαστική κίνηση. Μας έχουν προσαγάγει. Ενα απλό πανό με τρία άτομα πήγαμε και σταθήκαμε απέναντι από το Μέγαρο Μαξίμου και μας είπαν ότι απαγορεύεται. Μας πάνε στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων. Τηρήσαμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα του lockdown. Πήγαμε τρεις εκλεγμένοι, θεσμικοί του κλάδου της εστίασης για να ανοίξουμε ένα πανό. Έχουμε τις άδειες μετακίνησης, δεν ήθελαν να τις δουν οι κύριοι αστυνομικοί και μας πάνε στο τμήμα» είπε στο Open TV ο Γιώργος Χότζογλου, πρόεδρος Εργαζομένων Τουρισμού κι Επισιτισμού.

 

«Σταθήκαμε απέναντι από το Μέγαρο Μαξίμου, τρία άτομα, σηκώσαμε ένα πανό, είπαμε στον επικεφαλής της Αστυνομίας ότι θα μείνουμε 10 λεπτά και θα αποχωρήσουμε και μας πάνε στο τμήμα» πρόσθεσε ο κ. Χότζογλου μιλώντας στην «Ωρα Ελλάδος» και πρόσθεσε: «Προτιμήσαμε να στείλουμε το μήνυμά μας τρεις εκπρόσωποι κι όχι να εξαγγείλουμε κινητοποίηση και να κατεβάσουμε στο δρόμο 1.500 άτομα.»

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search