• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Αυξήθηκαν κατά 25% τα αιτήματα για βοήθεια από ανέργους προς τη Μητρόπολη Κέρκυρας

December 28, 2020 177

 

Σημαντική αύξηση του αριθμού των ανθρώπων που ζητούν βοήθεια από την κοινωνική υπηρεσία της Μητρόπολης Κέρκυρας παρατηρεί ο πατέρας Θεμιστοκλής Μουρτζιανός, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Κέρκυρας. Η αύξηση που καταγράφεται είναι περίπου 20 ως 25% σε σχέση με πέρυσι.

Τα παραπάνω στοιχεία από το ρεπορτάζ της ert.gr αποκαλύπτουν ότι η πανδημία γίνεται εργαλείο στα χέρια των κρατούντων παγκοσμίως για να γίνουν οι πλούσιοι πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι. Οι "εκπρόσωποί μας" από την πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό μέχρι την πλειονότητα των Δημάρχων εφαρμόζουν πολιτικές ραγδαίας φτωχοποίησης των μικρομεσαίων και φτωχών κοινωνικών τάξεων και στρωμάτων και στις γιορτινές μέρες εμφανίζονται ως φιλεύσπλαχνοι και φιλάνθρωποι.  

Γνωστές ιστορίες από παλιά: Ο Ροκφέλερ έκανε φιλανθρωπίες στους εργάτες που εξαθλίωνε στις επιχειρήσεις του. Κι όταν οι εργάτες απεργούσαν, διέταζε τον πρόεδρο Ουίλσον να στείλει τον ομοσπονδιακό στρατό να καταστείλει τις απεργίες με τις σφαίρες και τις μπαγιονέτες. Ο Φορντ το ίδιο: μέγας φιλάνθρωπος, αδίστακτος καπιταλιστής, θαυμαστής του Χίτλερ και εμπορικός συνεργάτης των ναζί.

Αντί κεντρική και τοπική εξουσία να ακολουθήσουν μια άλλη πολιτική οδηγούν τους εξαθλιωμένους στη ζητιανιά μέσω της εκκλησίας. 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

Εμπόριο "ΤΖΗΛΙΟΣ"

Mirsinies' garden, restaurant-cafe

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Illusions Hair Studio

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« November 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search