Print this page

Αυξήθηκαν κατά 25% τα αιτήματα για βοήθεια από ανέργους προς τη Μητρόπολη Κέρκυρας

December 28, 2020 299

 

Σημαντική αύξηση του αριθμού των ανθρώπων που ζητούν βοήθεια από την κοινωνική υπηρεσία της Μητρόπολης Κέρκυρας παρατηρεί ο πατέρας Θεμιστοκλής Μουρτζιανός, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Κέρκυρας. Η αύξηση που καταγράφεται είναι περίπου 20 ως 25% σε σχέση με πέρυσι.

Τα παραπάνω στοιχεία από το ρεπορτάζ της ert.gr αποκαλύπτουν ότι η πανδημία γίνεται εργαλείο στα χέρια των κρατούντων παγκοσμίως για να γίνουν οι πλούσιοι πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι. Οι "εκπρόσωποί μας" από την πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό μέχρι την πλειονότητα των Δημάρχων εφαρμόζουν πολιτικές ραγδαίας φτωχοποίησης των μικρομεσαίων και φτωχών κοινωνικών τάξεων και στρωμάτων και στις γιορτινές μέρες εμφανίζονται ως φιλεύσπλαχνοι και φιλάνθρωποι.  

Γνωστές ιστορίες από παλιά: Ο Ροκφέλερ έκανε φιλανθρωπίες στους εργάτες που εξαθλίωνε στις επιχειρήσεις του. Κι όταν οι εργάτες απεργούσαν, διέταζε τον πρόεδρο Ουίλσον να στείλει τον ομοσπονδιακό στρατό να καταστείλει τις απεργίες με τις σφαίρες και τις μπαγιονέτες. Ο Φορντ το ίδιο: μέγας φιλάνθρωπος, αδίστακτος καπιταλιστής, θαυμαστής του Χίτλερ και εμπορικός συνεργάτης των ναζί.

Αντί κεντρική και τοπική εξουσία να ακολουθήσουν μια άλλη πολιτική οδηγούν τους εξαθλιωμένους στη ζητιανιά μέσω της εκκλησίας. 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.