• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Αυτοματισμός κοινωνικός από Πορτοσάλτε: “Να κοπεί 10% ο μισθός των Δημοσίων Υπαλλήλων για να δοθεί δώρο στους υγειονομικούς”! (βίντεο)

December 29, 2020 558
 
 

Στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ , ο Άρης Πορτοσάλτε , αφού παραδέχτηκε ότι η Κυβέρνηση μείωσε τους μισθούς στον Ιδιωτικό τομέα , προχώρησε ένα βήμα παραπάνω λέγοντας:

Τώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης μείωσε τους μισθούς στον Ιδιωτικό Τομέα, γιατί να μην μειωθεί και στους Δημόσιους Υπαλλήλους; Για καλό σκοπό. Για να πάρουν δώρο οι υγειονομικοί . Οχι όλοι.

Άρης Πορτοσάλτε: “Να κοπεί 10% ο μισθός των Δημοσιών Υπαλλήλων και να δοθεί στους Υγειονομικούς. Αλλά όχι σε όλους (είπα κι εγώ)…μόνο σε όσους είναι στις ΜΕΘ” για να τους δοθεί δώρο !

Για "καλό σκοπό" γνωστός υποτακτικός Πορτοσάλτε καταφεύγει στον κοινωνικό αυτοματισμό στο "διαίρει και βασίλευε" μεταξύ των εργαζομένων υπηρετώντας πιστά τα συμφέροντα των αφεντικών του! Δε χρειάζονται περισσότερα για τις εμετικές τοποθετήσεις του...

Αναφερόμενος σε δημοσίευμα της Καθημερινής, η οποία καλούσε την κυβέρνηση να διορθώσει την αδικία σε βάρος των γιατρών που δουλεύουν στις ΜΕΘ που δεν έχουν πάρει ούτε δώρο Χριστουγέννων ούτε κάποιο επίδομα, ο Άρης Πορτοσάλτε αναφέρθηκε στην «ψαλίδα» μεταξύ του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, και όχι φυσικά στις ευθύνες της κυβέρνησης για την τήρηση των δεσμεύσεων της.

«Επειδή έχει ανοίξει η ψαλίδα μεταξύ ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, να τολμήσει η κυβέρνηση να κόψει ένα 10% από το μισθό του δημόσιου τομέα και αυτά τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από εκεί, να δοθούν δώρο στους υγειονομικούς!» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μήπως ο Πορτοσάλτε ενδιαφέρεται για τους υγειονομικούς ή για τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα;

Αυτός που ανακάλυψε ότι “οι εργαζόμενοι που απεργούν ζητώντας τεστ κορονοϊού είναι… προνομιούχοι βολεμένοι!”, ο ίδιος που τόλμησε να πει στους συνταξιούχους να συνεισφέρουν και να …ξεβολευτούν, αυτός που με τη γνωστή τακτική της προβοκάτσιας, της διαστρέβλωσης και του γκεμπελισμού, ανακάλυψε ότι για τα κυκλοφοριακά προβλήματα στο κέντρο της Αθήνας φταίνε οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων και των υγειονομικών, ναι αυτός που έλεγε ότι τα μισά κρατικά νοσοκομεία πρέπει να κλείσουν και να γκρεμιστούν, ενδιαφέρεται για κάποιο κλάδο εργαζομένων;

Δεν υπάρχει μέρα που, με το μανδύα της δημοσιογραφικής τάχα κριτικής, να μην «ξεσκονίζει» σε απευθείας μετάδοση τα γνωστά ρεφρέν του για τους “τεμπέληδες” εργαζόμενους που συνήθως είναι όλοι όσοι διεκδικούν μια μικρή αύξηση μισθού ή ανθρώπινες συνθήκες δουλειάς, δεν υπάρχει στιγμή που, να μη ρίχνει δηλητήριο για να κινήσει πιο αποτελεσματικά τον κοινωνικό αυτοματισμό του ενός μισθοσυντήρητου εναντίον του άλλου.

Αυτός που δεν έχει αφήσει ομάδα εργαζομένων, μα γιατροί είναι αυτοί, μα εκπαιδευτικοί είναι, που να μην έχει δυσφημήσει προκειμένου να ενισχύσει επικοινωνιακά την κυβέρνηση, για το μόνο που ενδιαφέρεται είναι να πυροδοτήσει την ανθρωποφαγία και τον κοινωνικό αυτοματισμό ανάμεσα σε εργαζόμενους στο δημόσιο και σε εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα, ανάμεσα σε διάφορους κλάδους εργαζομένων, ανάμεσα σε εργαζόμενους και άνεργους, κλπ μόνο και μόνο για να προστατέψει την κυρίαρχη αντιλαϊκή πολιτική και τα κέρδη των μεγαλοεπιχειρηματιών.

Είναι ο ίδιος που στις απεργίες των εργαζομένων μιλάει για «κάτι κατσαπλιάδες απεργούς», ο ίδιος που πριν λίγα χρόνια για να δικαιολογήσει τα μνημόνια έλεγε ότι μια γενιά τα έφαγε στα “μπουζούκια, πούρα, ουίσκια και τις πουτάνες”.

Μας έχει συνηθίσει ο Άρης Πορτοσάλτε με τις νεοφιλελεύθερες και ρατσιστικές απόψεις του. Είναι αυτός που σχολιάζοντας  το Προσφυγικό / Μεταναστευτικό και την επανασύσταση του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου είπε πως «Όταν σε πιάνει ο ανθρωπισμός «δεν θα πνιγεί κανείς» τελειώνει το θέμα». Να μην υποκρινόμαστε. Είναι δύσκολο θέμα. Αν δεν θέλουμε να πνίγεται κανείς θα έρχονται όλοι στην Ελλάδα. Τελειώσαμε».

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search