• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Η Φώφη Γεννηματά άκουσε τα κερκυραϊκά κάλαντα από τη χορωδία της Επίσκεψης - ΒΙΝΤΕΟ

January 01, 2021 3052



Διαφορετικές από τις συνήθεις τέτοιες μέρες, μελωδικές ευχές πλημμύρισαν φέτος το Κίνημα Αλλαγής, καθώς ακούσθηκαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από τη χορωδία του χωριού Επίσκεψη, στη βόρεια Κέρκυρα, με την Φώφη Γεννηματά να τονίζει τη μεγάλη ελπίδα που γεννά το μεγαλύτερο, όπως επεσήμανε, δώρο της επιστήμης στον άνθρωπο, το εμβόλιο. Στη συνομιλία που είχε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής με τα μέλη της χορωδίας αλλά κατ' επέκταση με τις χιλιάδες μελών και φίλων του Κινήματος, αναφέρθηκε εισαγωγικά στη βαριά κληρονομιά που αφήνει το 2020: «πολύ δύσκολη χρονιά (…) με φόβο, αγωνία, ανασφάλεια», εν τούτοις μέσα σε αυτήν την πραγματικότητα υπάρχουν και τα θετικά: το γεγονός ότι, όπως είπε, ξαναβρήκαμε την ανθρωπιά μας. Το έτος, συμπλήρωσε, κλείνει με μια μεγάλη ελπίδα, με το μεγαλύτερο δώρο που έκανε η επιστήμη στον άνθρωπο, το εμβόλιο.


Ένα όπλο στα χέρια μας στον πόλεμο κατά της πανδημίας, όμως, όπως διευκρίνισε, «έχουμε δρόμο μπροστά μας, άρα πρέπει να συνεχίσουμε να προσέχουμε». Η κ. Γεννηματά έκανε ειδική αναφορά στην ανάγκη στήριξης του ΕΣΥ και των ανθρώπων του δε, και έκλεισε ζητώντας να προχωρήσουμε οργανωμένα, με σχέδιο για να είμαστε στο τέλος νικητές. Στις ευχές των μελών της χορωδίας για προκοπή στον τόπο τους αλλά και σε όλη την Ελλάδα, η Φ. Γεννηματά αντευχήθηκε λέγοντας να είναι το 2021 η χρονιά που θα πάρουμε τις ζωές μας πίσω, να φέρει το 2021 ό,τι στερηθήκαμε το 2020.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search