• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Υγειονομική βόμβα πολλά ιδιωτικά σχολεία, υποχρεώνουν παράνομα, εν μέσω εορτών, τους εκπαιδευτικούς να συναθροίζονται για …αγγαρείες!

January 05, 2021 775

 

Σοβαρή καταγγελία της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Λειτουργών Εκπαίδευησς (ΟΙΕΛΕ) ότι "οι εκπαιδευτικοί από χθες υποχρεώνονται να μεταβαίνουν στο χώρο εργασίας τους, προκειμένου να κάνουν αγγαρείες (καθαρισμό χώρων κ.λπ.). Μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις οι ιδιοκτήτες συγκεντρώνουν το εκπαιδευτικό προσωπικό στην αίθουσα συνεδριάσεων με αποτέλεσμα να τίθεται σοβαρότατος κίνδυνος για την υγεία τους."

Αναλυτικά η ανακοίνωση - καταγγελία:

Ωμή παραβίαση της νομοθεσίας για τις ημέρες των διακοπών, αλλά και των υγειονομικών κανόνων σε πολλά ιδιωτικά σχολεία, ιδίως νηπιαγωγεία, καταγγέλλουν συνάδελφοί μας από όλη την Ελλάδα. Σύμφωνα με τις καταγγελίες αυτές, οι εκπαιδευτικοί από χθες υποχρεώνονται να μεταβαίνουν στο χώρο εργασίας τους, προκειμένου να κάνουν αγγαρείες (καθαρισμό χώρων κ.λπ.). Μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις οι ιδιοκτήτες συγκεντρώνουν το εκπαιδευτικό προσωπικό στην αίθουσα συνεδριάσεων με αποτέλεσμα να τίθεται σοβαρότατος κίνδυνος για την υγεία τους.

Η ακραία φιλεργοδοτική στάση του Υπουργείου έχει αποθρασύνει κάποιους σχολάρχες σε τέτοιο βαθμό, ώστε τα καψόνια και η εργασιακή εξουθένωση να ξεφεύγουν πέρα από κάθε όριο. Σε κάποια επαρχιακά ιδιωτικά σχολεία οι ιδιοκτήτες υποχρεώνουν σε όλη τη διάρκεια του lockdownτους εκπαιδευτικούς να μεταβαίνουν από το πρωί στο σχολείο χωρίς αντικείμενο και στη συνέχεια τους στέλνουν σπίτι για να κάνουν …τηλεκπαίδευση μέχρι τις 6 ή 7 το απόγευμα!

Οι αθλιότητες αυτές με σφραγίδα Κεραμέως δεν θα περάσουν έτσι. Οι υπεύθυνοι σχολάρχες θα λογοδοτήσουν στα αρμόδια θεσμικά όργανα και στη δικαιοσύνη. Καλούμε τους συναδέλφους να καταγγέλλουν έστω και ανώνυμα τα σχολεία όπου παραβιάζεται η νομοθεσία, ώστε να προχωρούμε άμεσα στις προβλεπόμενες ενέργειες.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search