• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Άλλη μια παγκόσμια πρωτοτυπία: Απολύουν καθαρίστριες λίγο πριν το άνοιγμα των σχολείων!

January 09, 2021 607
Άλλη μια παγκόσμια πρωτοτυπία της ελληνικής κυβέρνησης: Την απόλυση προσωπικού καθαριότητας από το δήμο Αχαρνών λίγο πριν το άνοιγμα των σχολείων καταγγέλλει σωματείο εκπαιδευτικών - Κινητοποίηση τη Δευτέρα στο δημαρχείο

Μετά την παγκόσμια πρωτοτυπί που είχε χώρα μας με την ΥΠΑΙΘ. Ν. Κεραμέως να θεσπίζει εν μέσω πανδημίας αύξηση των μαθητών ανά τμήμα στη ΠΕ, έχει να επιδείξει μια ακόμα: Την απόλυση καθαριστριών την ώρα που η πανδημία θερίζει. 

Σε παράσταση διαμαρτυρίας στο δημαρχείο Αχαρνών, κατά το άνοιγμα των σχολείων, τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, στις 13:30, καλεί εκπαιδευτικούς, γονείς, μαζικούς φορείς, καθαριστριες/ες ο Σύλλογος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής «ο Σωκράτης», καθώς, όπως καταγγέλλει, ο δήμος απολύει το προσωπικό καθαριότητας στα σχολεία λίγο πριν την επαναλειτουργία τους.

 

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

 
 

Παράσταση Διαμαρτυρίας στον Δήμο Αχαρνών: απολύει το προσωπικό καθαριότητας στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας λίγο πριν την επαναλειτουργία τους!!!

Συνάδελφοι, αγαπητοί γονείς,    

εν μέσω έξαρσης της πανδημίας, ενώ η ανάγκη για καθαριότητα και απολύμανση στις σχολικές μονάδες γίνεται πιο επιτακτική, ο Δήμος Αχαρνών προχωρά στην απόλυση του προσωπικού καθαριότητας, επειδή έληξε η σύμβαση εργασίας!!!

 

Το γεγονός αυτό έρχεται να προστεθεί στην εγκληματική ολιγωρία που επιδεικνύουν Κυβέρνηση και Υπουργείο Παιδείας, αφού για τρίτη φορά προχωρούν σε άνοιγμα των σχολείων, χωρίς να έχουν πάρει κάποιο ουσιαστικό μέτρο για την υγεία και την ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών.

 

Απαιτούμε την άμεση επαναπρόσληψη των καθαριστριών/ών και την κάλυψη όλων των αναγκών των σχολείων σε υγειονομικό υλικό. Τα όποια ημίμετρα σε καμιά περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στα μέτρα προστασίας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού COVID-19, σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες του ΕΟΔΥ για καθαρισμό αιθουσών, επιφανειών και εξοπλισμού μετά από κάθε χρήση!!!

Για τη διασφάλιση των όρων υγιεινής και ασφάλειας απαιτείται μόνιμο, επαρκές και πλήρους ωραρίου προσωπικό καθαριότητας, ώστε να διατηρούνται καθαρές οι σχολικές μονάδες σε όλη τη διάρκεια του ημερήσιου προγράμματος λειτουργίας τους.

Ο Σύλλογος Π.Ε. Αν. Αττικής «ο Σωκράτης» καλεί εκπαιδευτικούς, γονείς, μαζικούς φορείς, καθαριστριες/ες, σε παράσταση διαμαρτυρίας στο δημαρχείο Αχαρνών, τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου στις 13:30

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search