• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Ένα βήμα πίσω το ΥΠΑΙΘ για τα τηλεδιαγωνίσματα σε Γυμνάσια και Λύκεια μετά τις αντιδράσεις – Εκθέτει τους «πρόθυμους» και «υποτακτικούς»

January 10, 2021 1634

 

‘Ένα βήμα πίσω κάνει η ΥΠΑΙΘ Νίκη Κεραμέως, όπως αποτυπώνεται σε δηλώσεις της στο «Πρώτο Θέμα»  μετά τη θύελλα αντιδράσεων των εκπαιδευτικών για τα «τλεδιαγωνίσματα» και την «τηλεβαθμολογία» σε Γυμνάσια – Λύκεια.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, το σχέδιο του υπουργείου Παιδείας για τη βαθμολογία του πρώτου τετραμήνου προβλέπει να υπολογιστεί µε βάση την επίδοση στην τάξη και την έως τώρα απόδοση και στο β’ τετράμηνο να γίνουν διπλά διαγωνίσματα, καθώς οι μαθητές θα εξεταστούν µε διαγωνίσματα και στην ύλη του α’ τετραμήνου.

Με άλλα λόγια αναιρεί την πρόσφατη εγκύκλιο της Σόφιας Ζαχαράκη που πρόβλεπε κανονικά διεξαγωγή τεστ και διαγωνισμάτων εξ αποστάσεως με τη χρήση κυρίως της πλατφόρμας eclass. Και είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από τους εκπαιδευτικούς. Είναι γνωστό ότι σε αρκετά σχολεία υπήρχαν ακόμα και ομόφωνες αποφάσεις για να μην εφαρμόσουν της συγκεκριμένη εγκύκλιο και να μην παραδώσουν «τηλεβαθμολογία». Από την άλλη μένουν εκτεθειμένοι στην εκπαιδευτική κοινότητα και στην κοινωνία όσοι από τον διοικητικό μηχανισμό της εκπαίδευσης και διευθυντές με περισσή προθυμία και υπερβάλλοντα ζήλο έσπευσαν να εφαρμόσουν τη συγκεκριμένη εγκύκλιο ασκώντας πιέσεις στους εκπαιδευτικούς και φυσικά, όσοι από αυτούς την εφάρμοσαν τσάτρα – πάτρα.

Ωστόσο δεν έχουν δοθεί οι αναγκαίες διευκρινήσεις.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search