Print this page

Αγωνιστικό «ευχαριστώ» από τον δημοτικό σύμβουλο Δ. Πολυχρονιάδη - «Δώστε Λεφτά για την Υγεία και να τα πληρώσει η πλουτοκρατία!» ΒΙΝΤΕΟ

March 16, 2020 587
 
Αγωνιστικό «ευχαριστώ» από τον δημοτικό σύμβουλο Δ. Πολυχρονιάδη - «Δώστε Λεφτά για την Υγεία και να τα πληρώσει η πλουτοκρατία!» ΒΙΝΤΕΟ
Στις γειτονιές του Αμαρουσίου, όπως και σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας, χιλιάδες πολίτες βγήκαν στα μπαλκόνια τους, στις 9 το βράδυ της Κυριακής για να χειροκροτήσουν γιατρούς και νοσηλευτές ως ένδειξη σεβασμού και συμπαράστασης για το έργο που προσφέρουν αυτές τις δύσκολες ώρες στην κοινωνία.
Ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Πολυχρονιάδης, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Εκτός των Τειχών», επέλεξε να κάνει ακόμα πιο δυνατή την «δήλωση» στήριξής του στους υγειονομικούς της χώρας. 
Πήρε την ντουντούκα του, και αφού είπε ένα μεγάλο μπράβο στους γιατρούς και τους νοσηλευτές που εργάζονται στα δημόσια νοσοκομεία, άρχεσε να φωνάζει συνθήματα για την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας.
«Δώστε Λεφτά για την Υγεία και να τα πληρώσει η πλουτοκρατία!», ήταν ένα από αυτά.
 
Παράλληλα, δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική στην σύζυγο του πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη που είχε απευθύνει έκκληση στους πολίτες να βγουν στα μπαλκόνια τους, κατηγορώντας την στην ουσία για υποκρισία καθώς οι κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών είναι υπεύθυνες για την τραγική κατάσταση που βρίσκονται σήμερα τα δημόσια νοσοκομεία.

Δείτε το βίντεο:

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Media