• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Μίνα Γκάγκα: Η συγκέντρωση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής δεν μετατράπηκε σε κρούσματα

January 13, 2021 78


Τι δήλωσε η Μίνα Γκάγκα, πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας και Πνευμονολόγος-Διευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής κλινικής του νοσοκομείου «Σωτηρία» (βίντεο)

«Θυμάστε ότι όταν έγινε η δίκη της Χρυσής Αυγής μαζεύτηκαν πολλές χιλιάδες κόσμος έξω από τα Δικαστήρια. Είχαμε κατατρομάξει. Δεν το είδαμε ευτυχώς να μετατρέπεται σε κρούσματα το επόμενο δεκαπενθήμερο-εικοσαήμερο στην Αθήνα. Ήταν ο εξωτερικός χώρος, ήταν γιατί πάρα πολύς κόσμος φορούσε μάσκες (…) Η επαφή χωρίς μάσκα είναι ο μεγάλος κίνδυνος».

Τα παραπάνω δήλωσε η κυρία Μίνα Γκάγκα, πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας και Πνευμονολόγος-Διευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής κλινικής στο νοσοκομείο «Σωτηρία».


Ας το λάβουν υπόψη τους όλοι αυτοί που ήθελαν να ενοχοποιήσουν τη συγκέντρωση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής (και πριν και αφού έγινε). Ακόμα κι όταν είδαν, δε, ότι στη συγκέντρωση τηρούνταν τα μέτρα προστασίας συνέχιζαν και συνεχίζουν το ίδιο «παραμύθι».

Ακολουθεί το βίντεο με τις δηλώσεις της Μ. Γκάγκα (μετά το 2′.50”). Στη συνέχεια ένα ακόμα βίντεο (από την «Ελληνοφρένεια») με τον λαλίστατο υπουργό Αναπτύξεως, Άδ. Γεωργιάδη να ισχυρίζεται ότι στη συγκέντρωση του Εφετείου «ήταν χιλιάδες κόσμου, ο ένας πάνω στον άλλον, οι περισσότεροι χωρίς μάσκα».

 

Αλήθεια, έχετε να πείτε κάτι, τώρα, αξιότιμε κύριε υπουργέ Αναπτύξεως;

ΠΗΓΗ: imerodromow.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« January 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search