• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Σύλλογοι Καθηγητών Γυμνασίου και ΓΕΛ Αγίου Κηρύκου: Δεν καταχωρούμε απουσίες και βαθμούς με κλειστά σχολεία - Καμιά ύλη δεν μπορεί να θεωρηθεί διδαχθείσα!

January 13, 2021 1302

Απόφαση Συλλόγων Γυμνασίου και ΓΕΛ Αγίου Κηρύκου

 

Σε αυτές τις συνθήκες τις οποίες ενάμιση μήνα τώρα βιώνουν εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές, κανένας δεν μπορεί να πιστοποιήσει με την υπογραφή του ότι η εκπαιδευτική διαδικασία προχωράει «απρόσκοπτα».

Και αυτό κρίνουμε ότι ζητάει το υπουργείο όταν απαιτεί από τους συλλόγους να καταχωρήσουν βαθμούς στα πλαίσια της τηλεκπαίδευσης.

Σε συνέχεια της προηγούμενης απόφασης οι σύλλογοι του Γυμνασίου και του ΓΕΛ Αγ. Κηρύκου αποφασίζουμε να μην καταχωρήσουμε απουσίες και βαθμούς για όσο διάστημα τα σχολεία μένουν κλειστά. Καμιά ύλη σε αυτά τα πλαίσια δεν μπορεί να θεωρηθεί διδαχθείσα.

Με το άνοιγμα των σχολείων και ανάλογα με τα χρονικά περιθώρια θα επανεκτιμήσουμε την κατάσταση και τη δυνατότητα καταχώρησης βαθμών για το Α’ τετράμηνο. Σε περίπτωση που αυτό δεν θα είναι εφικτό θα ακολουθήσουμε, όπως κάθε άλλη χρονιά, τις διαδικασίες για την εξαγωγή βαθμού (προφορικού) από την καταχώρηση της βαθμολογίας του Β’ τετραμήνου.

- Απαιτούμε να υπάρξει μείωση της ύλης όλων των τάξεων, αντίστοιχη με το χρονικό διάστημα που τα σχολεία παραμένουν κλειστά.

- Να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για το άνοιγμα των σχολείων ΤΩΡΑ.

- ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

- Αναπροσαρμογή του προγράμματος σπουδών για όλες τις σχολικές τάξεις.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« January 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search