• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Διαμαρτυρία της ΕΛΜΕ Πειραιά για την εισβολή της αστυνομίας στο ΕΠΑΛ Αίγινας

February 08, 2021 473

Επιβεβαιώνεται πλήρως το ρεπορτάζ του drepani.gr (argyrades.gr) Μετά τα Πανεπιστήμια αστυνομία και στα Σχολεία; – Εισβολή αστυνομίας στο ΕΠΑΛ Αίγινας! και από τη σχετική καταγγελία της ΕΛΜΕ Πειραιά που μεταξύ άλλων τονίζει: 

Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους του ΕΠΑΛ Αίγινας που με αποφασιστικό τρόπο αντέδρασαν σε αυτήν την ενέργεια, με αποτέλεσμα η Αστυνομία να αποχωρήσει μετά από λίγο. Άμεση παρέμβαση, μετά από ενημέρωση των συναδέλφων, πραγματοποίησε και η ΕΛΜΕ Πειραιά, ζητώντας την αποχώρηση των αστυνομικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Πειραιά. 
Το πρωί της Τετάρτης, 3ης Φλεβάρη, ενώ το σχολείο βρισκόταν σε λειτουργία, βαθμοφόρος της Αστυνομίας με δύο μοτοσικλετιστές της Αστυνομίας, μπήκαν στον προαύλιο χώρο του ΕΠΑΛ Αίγινας, χωρίς κανέναν απολύτως λόγο!
Στις διαμαρτυρίες του διευθυντή του σχολείου και συναδέλφων ψέλλισαν κάποιες καθόλου πειστικές δικαιολογίες για «γείτονες που διαμαρτύρονται για το θόρυβο που κάνουν τα μηχανάκια μαθητών όταν πάνε και φεύγουν από το σχολείο». Στη συνέχεια άρχισαν να ξεβιδώνουν πινακίδες από μηχανάκια!
Όταν πιέστηκαν να δώσουν εξηγήσεις, προχώρησαν σε ακόμα πιο προκλητική επίδειξη “αστυνομικού τσαμπουκά” με δηλώσεις «εδώ τώρα πια μπαίνει η αστυνομία στα Πανεπιστήμια, δεν θα μπαίνει στα σχολεία;».
Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους του ΕΠΑΛ Αίγινας που με αποφασιστικό τρόπο αντέδρασαν σε αυτήν την ενέργεια, με αποτέλεσμα η Αστυνομία να αποχωρήσει μετά από λίγο. Άμεση παρέμβαση, μετά από ενημέρωση των συναδέλφων, πραγματοποίησε και η ΕΛΜΕ Πειραιά, ζητώντας την αποχώρηση των αστυνομικών.
Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Πειραιά διαμαρτύρεται έντονα για την απαράδεκτη αυτή ενέργεια. Τέτοιες ενέργειες διαμορφώνουν εκρηκτικό κλίμα στη σχολική ζωή και στοχεύουν στην καθημερινή τρομοκράτηση μαθητών και εκπαιδευτικών. Στοχεύουν στη συμφιλίωση με την εικόνα ενός κράτους, του οποίου η αστυνομία μπαίνει όποτε θέλει, όπου θέλει και χωρίς να δίνει λογαριασμό. Έρχεται να δέσει με το όλο κλίμα εμπέδωσης ενός κλίματος αστυνομοκρατίας απέναντι στους εργαζόμενους και τη νεολαία.
Αυτό το κλίμα δεν πρέπει να περάσει!

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search