• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

«Ό,τι μέτρα και να πάρεις» οι «εκδηλώσεις αγάπης» στον Μητσοτάκη είναι «αναπόφευκτες»!

February 08, 2021 338

Τα είπε «τσεκουράτα» ο Βορίδης για τις εικόνες του πρωθυπουργού στην Ικαρία (βίντεο)- Στην κυβέρνηση για πολλοστή φορά κατάφεραν να είναι προκλητικοί και γελοίοι ταυτόχρονα!

Η κυβέρνηση και οι υπουργοί της καταφέρνουν, καθημερινά, να εκπλήσσουν με τις δηλώσεις τους για τη διαχείριση της πανδημίας. Πραγματικά, κάθε φορά λες ό,τι άκουσες τη μεγαλύτερη ανοησία, για να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα, αλλά διαψεύδεσαι. Η επόμενη ανοησία ξεπερνά την προηγούμενη. Και όλα αυτά χωρίς να ντρέπονται.

Ήταν η σειρά του Βορίδη, ο οποίος κατάφερε να γελοιοποιηθεί, προσπαθώντας να μιλήσει «τσεκουράτα» για τις εικόνες του πρωθυπουργού στην Ικαρία (δείτε και διαβάστε εδώ).

 

«Δεν πήγε βόλτα στην Ικαρία το Σαββατοκύριακο» ο Μητσοτάκης δήλωσε στον ΣΚΑΪ και ισχυρίστηκε:

«Νομίζω ότι είμαστε συμφιλιωμένοι στο  ότι όταν εμφανίζεται πολιτικός, μάλιστα του διαμετρήματος και της εμβελείας του συγκεκριμένου πρωθυπουργού, του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος -τι να κάνουμε τώρα –  και τον σέβεται και τον αγαπά ο ελληνικός λαός, θα υπάρχουνε αναπόφευκτα – ό, τι μέτρα και να πάρεις – κάποιες εκδηλώσεις αγάπης και σεβασμού προς το πρόσωπό του. Με όλα τα μέτρα».

Κατάλαβε τι είπε ο άνθρωπος; Απέδωσε την παραβίαση των μέτρων από τον Μητσοτάκη και την κουστωδία του στις ασυγκράτητες εκδηλώσεις αγάπης που είναι αναπόφευκτες! Το είπε και μπόρεσε να μην γελάει παράλληλα κι ας ήξερε πως στην Αττική, την ίδια μέρα, ξεκινούσε η απαγόρευση κυκλοφορίας στις 6 το απόγευμα!

Δεν έχει νόημα να εξηγήσουμε στον Βορίδη ότι στην Ικαρία ο πρωθυπουργός συνάντησε έντονες αποδοκιμασίες και κινητοποιήσεις. Το ξέρει. Παρ’ όλα αυτά – κι εκείνος και συνολικά η κυβέρνηση – υποτιμούν ανερυθρίαστα τη νοημοσύνη όλων μας. Συμπεριφέρονται πολιτικά και προσωπικά λες και είναι κάτι ανώτερο και μετά πετάνε κι εκείνο το απίθανο περί «ανεμελιάς» και «καθαρίζουν»!

 

Και σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, ο Βορίδης είχε το θράσος να μιλήσει για τις διαδηλώσεις που λαμβάνονται όλα τα μέτρα προστασίας, σε αντίθεση με τις ασυγκράτητες εκδηλώσεις αγάπης στον Μητσοτάκη!

Οι δηλώσεις Βορίδη μετά το 4o λεπτό:

Γ

λεπτό:

 

Για πολλοστή φορά κατάφεραν τον παρακάτω συνδυασμό: Να είναι προκλητικοί και γελοίοι ταυτόχρονα!

ΠΗΓΗ: imerodromos.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search