• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Η Βουλευτής της ΝΔ Μονογυιού ξαναχτυπά: Ζητά εξαίρεση των πολυτελών γιοτ από το lockdown! - Απολαυστικό ΒΙΝΤΕΟ!

February 14, 2021 608

 

Η Βουλευτής της ΝΔ Μονογυιου ξαναχτυπά και γίνεται όλο και πιο γνωστή για τις "επαναστατικές' και "φιλολαϊκές προτάσεις της. Λίγες μέρες μετά τη "ρηξικέλευθη" προτασή της για να "δημιουργηθούν μόνιμες δομές τηλεκπαίδευσης για τη Δευτεροβάθμια  στα μικρά νησιά ξανασκέφτηκε τη φτωχή και τη μέση ελληνική οικογένεια που ασφυκτιά μέσα στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού! Γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τα πραγματικά προβλήματα του λαού, έφερε με αναφορά της στη βουλή την πρόταση μιας Ένωσης Ναυτιλιακών Πρακτόρων για άμεση άρση της απαγόρευσης κατάπλου στις θαλαμηγούς, δηλαδή, τα πολυτελή γιοτ.

Η βουλευτής της ΝΔ παραθέτει την πρόταση της Ένωσης Ναυτιλιακών Πρακτόρων Ελληνικών Νησιών (ΕΝΠΕΝ) «ΜΕΓΙΣΤΗ», στην οποία περιλαμβάνονται «οι προϋποθέσεις υπό τις οποίες θα μπορούσε να γίνει δυνατή η άμεση άρση της απαγόρευσης κατάπλου των θαλαμηγών σκαφών (Θ/Σ) σε ελληνικούς λιμένες στους οποίους υφίσταται υγειονομική υπηρεσία χωρίς να υπάρξει διασπορά του ιού στους λιμένες υποδοχής».

Κατά την πρόταση, «τα αυστηρά μέτρα και τα απαραίτητα τεστ θα επιβαρύνουν αποκλειστικά τους ιδιοκτήτες των σκαφών (άνω των 30 μέτρων), ενώ η προσέλευσή τους (για την οποία υπάρχει δεδομένη ζήτηση) θα επιφέρει επιπλέον έσοδα στους λιμένες υποδοχής».

Σύμφωνα με το σκεπτικό της πρότασης που υποστήριξε η Κατερίνα Μονογυιού, το σπάσιμο του lockdown για τις θαλαμηγούς «θα επιφέρει επιπλέον έσοδα» στα λιμάνια (φόρος πλοίων αναψυχής, τιμολόγια ελλιμενισμού, παράβολα δημοσίου κλπ).

Είναι φανερό ότι η ευαισθησία της και πάλι την οδήγησε στην πρότασή της για τα γιοτ και τους θαλαμηγούς.

Βέβαια, εάν έχεις μια βαρκούλα και θες απλώς να πας για ψάρεμα αυτό απαγορεύεται. Όμως αυτό δεν ενοχλεί την κυρία Μονογυιού, η οποία ασχολείται με το να υπάρξουν τα κατάλληλα «παραθυράκια», ώστε οι έχοντες και κατέχοντες να μπορούν να συνεχίζουν απρόσκοπτα τις δραστηριότητές τους, ενώ οι υπόλοιποι πολίτες, που δεν τυγχάνει να έχουν πρόσβαση σε σκάφη άνω των 30 μέτρων, θα παραμένουν εσώκλειστοι! Στο όνομα, φυσικά, της οικονομικής δραστηριότητας που θα προκύψει από αυτού του είδους τη ρύθμιση.

Είναι η ίδια κυρία που είχε αναρωτηθεί για τους πρόσφυγες γιατί να έρχονται με βάρκες και χωρίς ταυτότητα ενώ εκείνη πάντα όταν θέλει να ταξιδέψει πάει με πλοίο και έχει και την ταυτότητά της μαζί της.

Απολαύστε την:

 

H @neademokratia εξασφάλισε τη σιγουριά του Έλληνα στα ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, αλλά έρχονται με βάρκες οι λαθραίοι. Εγώ όταν πάω ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη να δω την Αγία Σοφία δεν πάω με βάρκα. Πάω με την ταυτότητά μου». Τάδε έφη Κατερίνα Μονογυιού.

Δείτε ο βίντεο:

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search