• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

"Ας ζητήσουμε να αξιολογήσουμε την κεντρική εξουσία ... Αγαπημένοι μου μαθητές να βγείτε με τους γονείς σας να ζητήσετε τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΟΛΩΝ ΣΑΣ" - Η επιστολή Διευθυντή Σχολείου

February 14, 2021 1129

Επιστολή του διευθυντή του 18ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου Αθ. Γρίβα προς τους μαθητές του και αυριανούς πολίτες με αφορμή το κλείσιμο των σχολείων. Επισημαίνει μεταξύ άλλων: " Ας ζητήσουμε, να αξιολογήσουμε πρώτα εμείς, την κεντρική εξουσία , αν μας παρείχε τα απαραίτητα εφόδια να κάνουμε την εργασία μας, τους Δήμους αν στάθηκαν δίπλα μας, τους κοινωνικούς φορείς αν ήταν κοντά μας. Αγαπημένοι μου μαθητές, αν σας ζητήσουν να βγείτε σε μπαλκόνια να μας χειροκροτήσετε, μην το κάνετε, το καθήκον μας κάνουμε, να βγείτε με τους γονείς σας να ζητήσετε τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΟΛΩΝ ΣΑΣ." 

Αναλυτικά:

Όλα πάνε καλά; Μεγάλο το παράπονο στα μάτια των μικρών μου μαθητών όταν τους είπα ότι πάλι θα κλείσουμε, διστακτικά αγγίγματα, υποσχέσεις ότι σύντομα θα είμαστε πάλι μαζί, μα και πίκρα αφού αυτοί τα έκαναν όλα καλά.

Σε αυτούς θέλω, να τους πάρω τη λύπη και να τους πω, ότι δεν φταίνε σε τίποτα, ίσα ίσα όλοι τους επαινούσαν για το πόσο εύκολα προσαρμόστηκαν στη χρήση μάσκας, υπάκουσαν στα διαφορετικά διαλλείματα , στον νέο τρόπο ζωής και σε άλλα. Τώρα που θα αρχίσουν πάλι τηλεκπαίδευση πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν φταίνε αυτοί αφού

– Από τα ταμπλετ που είχαν υποσχεθεί σε κάθε μαθητή, κανένα δεν έφτασε στο δικό μας, όπως και σε όλα τα σχολεία του Αμαρουσίου και αλλού

– Οι εκπαιδευτικοί-δάσκαλοι τους, ακόμα δεν έχουν επιμορφωθεί στη χρήση νέων τεχνολογιών, όπως άκουσαν πέρσι να τους λένε

– Δεν φταίνε οι γονείς τους , που συγχρωτίζονταν έξω από τα σχολεία ή μετακινιόντουσαν προς αυτά όπως τους έλεγαν

– Δεν τους ήταν τελικά αρκετά οι τεράστιες μάσκες και τα παγουρίνο να τους προστατεύσουν

– Και επειδή έβλεπαν τους δασκάλους τους προβληματισμένους, να συζητούν για μια λέξη ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ την λένε, δεν φταίει ούτε αυτό.

Ας ζητήσουμε, να αξιολογήσουμε πρώτα εμείς, την κεντρική εξουσία , αν μας παρείχε τα απαραίτητα εφόδια να κάνουμε την εργασία μας, τους Δήμους αν στάθηκαν δίπλα μας, τους κοινωνικούς φορείς αν ήταν κοντά μας.

Αγαπημένοι μου μαθητές, αν σας ζητήσουν να βγείτε σε μπαλκόνια να μας χειροκροτήσετε, μην το κάνετε, το καθήκον μας κάνουμε, να βγείτε με τους γονείς σας να ζητήσετε τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΟΛΩΝ ΣΑΣ.

Σας ασπάζομαι με σεβασμό,

ΓΡΙΒΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 18 Δ.Σ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search