• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Προφυλακιστέος ο 62χρονος καθηγητής για σεξουαλική κακοποίηση

February 22, 2021 45

 

Παίρνει το δρόμο για τη φυλακή με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο καθηγητής για σεξουαλική κακοποίηση

Το δρόμο για τη φυλακή έδειξαν ανακριτής και εισαγγελέας στον 62χρόνο, ο οποίος κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση ενός 15χρόνου σήμερα. Ο 62χρόνος εν ενεργεία καθηγητής, φιλόλογος, συνελήφθη μετά από ένταλμα σύλληψης μετά από την καταγγελία του ανήλικου παιδιού. 

Το ενδεχόμενο να κρύβεται ένα κύκλωμα παιδόφιλων ερευνά η ΕΛ.ΑΣ πίσω από τη σύλληψη του 62χρονου φιλολόγου που κακοποιούσε σεξουαλικά τον 15χρονο σήμερα μαθητή του για επτά συναπτά έτη.

Οι αξιωματικοί της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, πληροφορήθηκαν ότι την τελευταία φορά που ο καθηγητής κακοποίησε τον άνηλικο, ήταν παρόντα και άλλα τέσσερα άτομα, τα οποία είχαν την ίδια ηλικία με τον εκπαιδευτικό.

Το γεγονός αυτό σήμανε συναγερμό στις αστυνομικές αρχές με τις έρευνες  να προσανατολίζονται, πλέον, στην αναζήτηση των τεσσάρων αυτών ατόμων. 

Οι αξιωματικοι του τμήματος Ανηλίκων εκτιμούν, πάντως, [οτι έχουν να κάνουν με μια παρέα ηλικιωμένων παιδόφιλων που έχουν ασελγήσει και σε άλλα παιδιά.  

Σε βάρος του 62χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κατ’ εξακολούθηση, κατά μόνας και από κοινού.

Με πληροφορίες από το ethnos.gr

 

 
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« March 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search