• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Εκνευρισμός και φόβος στο ΥΠΑΙΘ: Αλλάζει η προθεσμία συνεδρίασης ενημέρωσης Συλλόγου Διδασκόντων για την «αξιολόγηση»

February 26, 2021 1036

 

Εκνευρισμό και φόβο έχει προκαλέσει το «τσουνάμι» απεργίας – αποχής των εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε κυβέρνηση – ΥΠΑΙΘ. Η σκληρή πολιτική της κυβέρνησης με τα αλλεπάλληλα μέτρα που πλήττουν τη δημόσια εκπαίδευση σε συνδυασμό με την ένταση του αυταρχισμού και της καταστολής συσπειρώνουν τους εκπαιδευτικούς με αποτέλεσμα σπασμωδικές κινήσεις του ΥΠΑΙΘ, όπως αυτή για την παράταση της προθεσμίας της συνεδρίασης του Συλλόγου Διδασκόντων για την «αξιολόγηση». Οι εκπαιδευτικοί δε ζητούν παράταση, αλλά απόσυρρση του θεσμικού πλαισίου για την αξιολόγηση που πλήττει το δημόσιο σχολείο.

Με ΦΕΚ που υπογράφει η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή, αλλάζει η προθεσμία ειδικής συνεδρίασης ενημέρωσης Συλλόγου Διδασκοντων

Ειδικότερα, τροποποιείται το εδάφιο β της παραγράφου 2 του άρθρου 10 «Διατάξεις για το πρώτο έτος εφαρμογής του συστήματος Εσωτερικής και Εξωτερικής Αξιολόγησης σχολικών μονάδων», σχετικά με την προθεσμία στην οποία συγκαλείται η ειδική συνεδρίαση για την ενημέρωση του Συλλόγου Διδασκόντων από τον/την Διευθυντή/τρια του σχολείου, περί του νέου συστήματος εσωτερικής και εξωτερικής αξιολόγησης σχολικών μονάδων.

Η προθεσμία αλλάζει από «μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου 2021» που ίσχυε μέχρι τώρα, σε «μέχρι και 19 Μαρτίου 2021».

Αναλυτικά

Η παράγραφος 2 του άρθρου 10 διαμορφώνεται ως εξής: Για την προετοιμασία της πρώτης έκθεσης Εσωτερικής Αξιολόγησης της σχολικής μονάδας (σχολικού έτους 2020-2021):

-Ο/Η Διευθυντής/τρια του σχολείου, μέχρι και 19 Μαρτίου 2021, συγκαλεί ειδική συνεδρίαση για την ενημέρωση του Συλλόγου Διδασκόντων σχετικά με το νέο σύστημα εσωτερικής και εξωτερικής αξιολόγησης σχολικών μονάδων, όπως περιγράφεται στα άρθρα της παρούσης. Η παράγραφος 2 του άρθρου 10 όπως ήταν πριν: Για την προετοιμασία της πρώτης Έκθεσης Εσωτερικής Αξιολόγησης της σχολικής μονάδας (σχολικού έτους 2020-2021):

 -Ο/Η Διευθυντής/τρια του σχολείου, μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου 2021, συγκαλεί ειδική συνεδρίαση για την ενημέρωση του Συλλόγου Διδασκόντων σχετικά με το νέο σύστημα εσωτερικής και εξωτερικής αξιολόγησης σχολικών μονάδων, όπως περιγράφεται στα άρθρα της παρούσης.

Διαβάστε το ΦΕΚ ΕΔΩ

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search