• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Συνεχίζεται η κοροϊδία με το γήπεδο Αγίου Νικολάου - Κεραυνός: "Αγωνιζόμαστε για το γήπεδό μας και την αξιοπρέπειά μας"

February 28, 2021 1041
Με μια ακόμα ανακοίνωση ο Κεραυνός Αγίου Νικολάου αναφέρεται στο θέμα του γηπέδου που καθυστερεί άδικα και ήδη από 31/12/2021 έχει λήξει η προθεσμία για το ονοματοδοτημένο και χρηματοδοτημένο έργο με 275.100 ευρώ από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ. Από τον δήμαρχο Νότιας Κέρκυρας, σύμφωνα με την ανακοίνωση προτάθηκε "να επιλέξουμε ΕΜΕΙΣ(???) αν το έργο της τοποθέτησης συνθετικού χλοοτάπητα(το οποίο είναι ήδη εγκεκριμένο, ονοματοδοτημένο και χρηματοδοτημένο με 275.100 ευρώ από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ) θα υλοποιηθεί μέσω του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ ή αν θα γίνει με ιδίους πόρους του Δήμου Νότιας Κέρκυρας. Ο Δήμαρχος επίσης δήλωσε κατηγορηματικά ότι σε καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν μπορεί να μας εγγυηθεί ΑΝ και ΠΟΤΕ το έργο θα υλοποιηθεί." Και η απάντηση του Κεραυνού:  "δεν είμαστε εμείς οι αρμόδιοι για να παίρνουμε τέτοιες αποφάσεις. Όπως πολύ καλά γνωρίζετε αυτή είναι δική σας δουλειά"
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ
 
Την Πέμπτη 25/2 συναντηθήκαμε με τον νομικό μας εκπρόσωπο κ. Νικόλαο Ρέβη ο οποίος μας ενημέρωσε για το θέμα του γηπέδου σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που του έδωσε ο Δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας κ. Κώστας Λέσσης.
Ο κ. Ρέβης λοιπόν μας έφερε την εξής πρόταση εκ μέρους του Δημάρχου:
να επιλέξουμε ΕΜΕΙΣ(???) αν το έργο της τοποθέτησης συνθετικού χλοοτάπητα(το οποίο είναι ήδη εγκεκριμένο, ονοματοδοτημένο και χρηματοδοτημένο με 275.100 ευρώ από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ) θα υλοποιηθεί μέσω του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ ή αν θα γίνει με ιδίους πόρους του Δήμου Νότιας Κέρκυρας. Ο Δήμαρχος επίσης δήλωσε κατηγορηματικά ότι σε καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν μπορεί να μας εγγυηθεί ΑΝ και ΠΟΤΕ το έργο θα υλοποιηθεί.
Κάποιος κακοπροαίρετος θα έλεγε ότι ο αξιότιμος κ. Δήμαρχος προσπαθεί να μετακυλήσει τις ευθύνες του, που είναι αδιαμφισβήτητες, ή στην καλύτερη περίπτωση προσπαθεί να βρει συνενόχους για την πιθανή επικείμενη αποτυχία υλοποίησης του έργου.
Σαν Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Κεραυνού Αγίου Νικολάου αφού πρώτα μείναμε άναυδοι με την πρόταση αυτή, μην πιστεύοντας στα αυτιά μας ότι ο κ. Δήμαρχος ζητάει από απλούς πολίτες να πάρουν την ευθύνη που αναλογεί στον ίδιο, του απαντάμε τα εξής:
Αξιότιμε κ. Δήμαρχε δεν είμαστε εμείς οι αρμόδιοι για να παίρνουμε τέτοιες αποφάσεις. Όπως πολύ καλά γνωρίζετε αυτή είναι δική σας δουλειά, για το λόγο αυτό κατεβήκατε στις εκλογές και για το λόγο αυτό οι κάτοικοι του Αγίου Νικολάου σας τίμησαν δεόντως με την ψήφο τους όπως επίσης και για να υπερασπίζεστε τα συμφέροντά τους όπως είναι η υλοποίηση του εγκεκριμένου, ονοματοδοτημένου και χρηματοδοτημένου με 275.100 ευρώ από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ έργου που αφορά το γήπεδο του Αγίου Νικολάου.
 
Εμείς κ. Δήμαρχε γνωρίζουμε πολύ καλά ότι μετά από τεράστιες ΔΙΚΕΣ μας προσπάθειες το έργο που αφορά το γήπεδό μας εγκρίθηκε, ονοματοδοτήθηκε και χρηματοδοτήθηκε με 275.100 ευρώ από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ. Επίσης θυμόμαστε πολύ καλά ότι στο δημοτικό συμβούλιο στις 31/8/20 που συζητήθηκε το θέμα του γηπέδου, ΕΣΕΙΣ αφού αναγνωρίσατε το δίκαιο του αιτήματος μας για υλοποίηση του έργου, αφού αναγνωρίσατε ότι έχει προτεραιότητα έναντι των άλλων αθλητικών έργων, με περίσσιο σθένος και παρρησία υποσχεθήκατε ενώπιων του δημοτικού συμβουλίου και αρκετών χωριανών μας ότι το έργο του γηπέδου θα το υλοποιήσετε ΕΣΕΙΣ ο ίδιος, αναλαμβάνοντας μάλιστα οποιαδήποτε πολιτική ευθύνη!! Το ίδιο έπραξαν επίσης και όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι ανεξαρτήτως συνδυασμού!!
Ενθυμούμενοι λοιπόν όλα αυτά, το μόνο που περιμένουμε είναι να υλοποιήσετε το εγκεκριμένο, ονοματοδοτημένο και χρηματοδοτημένο με 275.100 ευρώ από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, έργο που αφορά το γήπεδό μας, όπως μας υποσχεθήκατε και όπως προστάζει η δικαιοσύνη, η ηθική και η δημοκρατία!!
Υ.Γ. Από πληροφορίες που έχουμε μέσα από το Δήμο, μάθαμε ότι το Υπουργείο Εσωτερικών πίστωσε στο Δήμο Νότιας Κέρκυρας το ποσό των 590.000 ευρώ για αθλητικές εγκαταστάσεις. Πλησιάζει λοιπόν η ώρα που θα ξεχωρίσουν οι έντιμοι, οι ηθικοί, οι ειλικρινείς από τους ανέντιμους, τους ανήθικους και τους συνειδητούς ψεύτες!
Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα!!
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search