• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

ΝΕ Κέρκυρας ΚΙΝΑΛ: Τουρισμός – Επισιτισμός: Απροστάτευτες επί έναν χρόνο κατηγορίες εργαζομένων.

March 03, 2021 2801

Ανακοίνωση:

Στη μοίρα τους έχει αφήσει εδώ και έναν χρόνο η κυβέρνηση της ΝΔ κατηγορίες εργαζομένων, τις οποίες αγνοεί, αφήνοντας μετέωρες και απροστάτευτες τις οικογένειές τους που αντιμετωπίζουν μεγάλη δυσκολία επιβίωσης. Οι νέοι επιδοτούμενοι εργαζόμενοι στον επισιτισμό – τουρισμό, οι εργαζόμενοι στα νυχτερινά κέντρα, οι εργαζόμενοι με συμβάσεις μιας ημέρας και οι εργαζόμενοι από τα γραφεία ευρέσεως εργασίας, δεν έχουν τύχει καμίας μέριμνας από την Πολιτεία. Με επίκαιρη ερώτηση του το Κίνημα Αλλαγής προς τον Υπουργό Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων ανέδειξε την ανάγκη μέριμνας της Κυβέρνησης ώστε να προστατεύονται επαρκώς όλοι οι εργαζόμενοι στον τουρισμό και τον επισιτισμό, επισημαίνοντας ότι η δύσκολη οικονομική συγκυρία στη χώρα τον τελευταίο χρόνο λόγω της πανδημίας του COVID-19 έπληξε, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο, τον κλάδο του επισιτισμού-τουρισμού με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι σ’ αυτόν με τις οικογένειές τους να αντιμετωπίζουν έντονο πρόβλημα επιβίωσης και ζήτησε από τον αρμόδιο Υπουργό να μεριμνήσει άμεσα ώστε να προστατεύονται επαρκώς όλοι οι εργαζόμενοι στον τουρισμό και τον επισιτισμό .

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Κινήματος Αλλαγής Κέρκυρας ζητά από την Πολιτεία να προχωρήσει στις απαραίτητες παρεμβάσεις αλλά και να διασφαλίσει πως θα τύχουν ουσιαστικών και όχι αποσπασματικών διευκολύνσεων στα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω της πανδημίας.

Νομαρχιακή Επιτροπή Κέρκυρας Κινήματος Αλλαγής.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search