• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Πάνω από 1000 πολίτες διαδηλώνουν στη Νέα Σμύρνη ενάντια στη αστυνομική βία – Νέα επέμβαση της αστυνομίας με χημικά και βία (ΒΙΝΤΕΟ - φωτορεπορτάζ)

March 07, 2021 345

 

Άμεση απάντηση από τη νεολαία και κατοίκους της περιοχής με μαζική διαδήλωση (πάνω από 1000 πολίτες) πήρε η νέα επίδειξη αυταρχισμού από τους ένστολους δικυκλιστές της ΕΛΑΣ στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης όπου άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που επιχείρησαν να κόψουν πρόστιμο σε οικογένεια, προπηλάκισαν και χτύπησαν άγρια νέους ενώ προέβησαν και σε πολλές προσαγωγές.

Στην πορεία που έγινε σε κεντρικούς δρόμους της πόλης με προορισμό το αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης, φωνάζοντας συνθήματα κατά της αστυνομικής τρομοκρατίας, του υπουργού ΠΡΟΠΟ Μ. Χρυσοχοΐδη και της πολιτικής της κυβέρνησης. 

Αστυνομικοί κάνουν χρήση δακρυγόνων και κρότου λάμψης, ενώ ο κόσμος ανασυντάσσεται στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Φωνάζοντας συνθήματα κατά της κρατικής τρομοκρατίας και της καταπάτησης των λαϊκών και δημοκρατικών δικαιωμάτων, πάνω από 1000 συγκεντρωμένοι ζητούν να αφεθούν ελεύθεροι οι προσαχθέντες και να σβηστούν τα πρόστιμα. 

Από το οπτικοακουστικό υλικό φαίνεται ξεκάθαρα ότι άνδρες της ομάδας ΔΡΑΣΗ κάνουν επίθεση και ξυλοκοπούν ανελέητα και χωρίς λόγο, οικογένειες με παιδιά και πιτσιρικάδες που κάνουν τη βόλτα τους στην πλατεία Νέας Σμύρνης. Δεν υπάρχει καμία συγκέντρωση διαμαρτυρίας, αλλά πολίτες που κάνουν τη βόλτα τους και ποδήλατο, όταν και δέχθηκαν την επίθεση από τους αστυνομικούς. 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search